woensdag 30 maart 2022

Biden in het Nauw vanwege Oekraïne Deal

 

Matt Gaetz Corners F.B.I. On Hunter Biden's Laptop

1 opmerking:

Sjuul van Dissel zei

Hoi Stan,

Je zou toch niet zo'n met een stoomwals verpletterend tegenberichtje verwachten als je met een uitvoerige en gedegen motivatie gedocumenteerd je HUMAN-LID maatschap opzegt. HUMAN vertoond alle trekken van een in zijn eigen waarheid vastgeroeste secte die Neerlands roestige ijzeren gordijnen stevig gesloten houdt.

We nemen niet graag afscheid van u!
Geachte heer Van Dissel,
We ontvingen van u bericht dat u de vriendschap met HUMAN wilt opzeggen. Dit gaat in per 31-10-2022

Graag wil ik u bedanken. Met uw steun hebt u bijgedragen aan prijswinnende documentaires als Klassen en programma’s als Brainwash Talks en Medialogica. Ook hielp u HUMAN voortbestaan.

HUMAN is meer dan een omroep
Behalve op tv, radio en online zijn we actief in het onderwijs en bij u in de buurt met debatprogramma’s en evenementen. Met uw bijdrage maakt u dat mogelijk. Hoe meer vrienden, hoe meer stof HUMAN doet opwaaien. Meer stof tot nadenken.

Samen brengen we meer teweeg
We willen zo veel mogelijk impact maken rond maatschappelijke kwesties, levensvragen of filosofische vraagstukken. Dit is mogelijk met geld uit onze verenigingskas, waaraan vrienden van HUMAN bijdragen.

Mogen we op u blijven rekenen?
Kom dan terug als vriend van HUMAN. Ga naar human.nl/komterug of neem contact met ons op via ledenservice@human.nl of telefonisch 088 20 58 058.

Bij voorbaat hartelijk dank.


Met vriendelijke groet,

Willemien van Aalst
directeur / hoofdredacteur



Volg ons op
human.nl
Human nieuwsbrief
Facebook , Twitter , Instagram

IK had mijn laatste opmerkingen op vreesboek als opzegverklaring meegestuurd. https://www.facebook.com/sjuul.vandissel

Het Nihilistische Israel

‘Het Westen heeft de wereld niet gewonnen door de superioriteit van zijn ideeën, waarden of religie, maar eerder door zijn superioriteit in ...