maandag 28 maart 2022

Berichten uit Donbass

 Vrouw gemarteld gevonden gevonden in schoolkelder "militaire basis" in Mariupol.


Verslag van Patrick Lancaster Veteraan van de Amerikaanse marine en onafhankelijke, door crowdfunding gefinancierde journalist.

In Mariupol hebben AZOV nationalisten een hakenkruis op het lichaam van een vrouw gebrand.

Zie ook eerder bericht:  https://t.me/berichten_uit_Donbass/2512

Originele video hier. 

https://www.youtube.com/watch?v=6LQSYmda0Sc


Most Brits expect problems paying heating and energy bills – media

A new poll claims that less than a third of Britons see the Ukraine crisis as a major concern More than 67% of UK residents expect problems paying bills for heating and electricity, according to the latest poll carried out by Techne, a London-based market and data research company. The survey, reported by the Sunday […]


De meeste Britten verwachten problemen met het betalen van energie en andere rekeningen.


Volgens de laatste peiling van Techne, een in Londen gevestigd markt- en gegevensonderzoeksbureau, verwacht meer dan 67% van de inwoners van het VK problemen met het betalen van rekeningen voor verwarming en elektriciteit.

Uit het onderzoek, dat zaterdag door de Sunday Express werd gerapporteerd, blijkt dat de kosten van levensonderhoud de grootste zorg zijn voor 58% van de Britse burgers.


Meer dan 80% van de 1.642 ondervraagde personen zei grote aankopen te zullen vermijden, terwijl 55% van plan is de uitgaven aan vrijetijdsactiviteiten te verminderen. Ongeveer 37% zei dat ze zullen proberen te besparen op kleding.


Ondertussen noemde slechts 31% van de respondenten Oekraïne als een belangrijke reden tot bezorgdheid. 


https://thepressunited.com/updates/most-brits-expect-problems-paying-heating-and-energy-bills-media/





Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...