dinsdag 29 maart 2022

Berichten uit Donbass

 Poetins vraag naar roebelbetalingen? Echt niet! zeggen EU-landen.

oh, oke, dan ook geen gas,  ik hoop dat Poetin zijn poot stijf houd.   👍👍😆

https://abcnews.go.com/Business/wireStory/putins-demand-ruble-payments-eu-nations-83655802

Ondertussen zegt de Duitse minister van Landbouw en Consumentenbescherming van Baden-Württemberg Peter Hauk, "mensen trekken maar een extra trui aan".

De opmerkingen van Hauk, die lid is van de Christen-Democratische Unie-partij, lokten een felle reactie uit van de Duitse Huurdersbond, die antwoordde dat Hauk geen begrip toonde voor de behoeften van ouderen of thuiswerkers.

"Met een ministeriële salaris of een presidentieel pensioen kun je exploderende energiekosten veroorloven en hoef je jezelf niet te bevriezen",   aldus de huurbond.

https://www.rt.com/news/552839-germans-sweater-energy-prices-russia/


Terwijl de EU druk bezig is om zichzelf in de voeten te schieten gaan Rusland en India met elkaar handelen met de eigen munten en niet via de dollar.

Een systeem dat directe roepie-roebelbetalingen in de handel tussen Rusland en India mogelijk maakt, zou deze week kunnen worden gelanceerd, vertelde de president van de Federatie van Indiase exportorganisaties (FIEO), A Sakthivel

https://hiindia.com/2022/03/28/india-about-to-switch-to-domestic-currencies-in-trade-with-russia/



Geen opmerkingen:

Het Nihilistische Israel

‘Het Westen heeft de wereld niet gewonnen door de superioriteit van zijn ideeën, waarden of religie, maar eerder door zijn superioriteit in ...