vrijdag 17 december 2021

VS Oorlogsvoorbereidingen

 

Martin Oei pianist

09:14 (1 uur geleden)
aan mij
Breaking.
Amerikaanse republikeinse senatoren komen met wetsvoorstel wat een juridische aanleiding kan zijn voor dieper conflict met Rusland.

Wie denkt dat alleen democraten oorlog maken komt bedrogen uit,  kijk maar naar de Bush familie.
De Amerikaanse senator Jim Risch (R-Idaho), vooraanstaand lid van de Senaatscommissie voor Buitenlandse Betrekkingen, heeft de Garanting Ukraine's Autonomy by Reinforcing its Defence Act (GUARD Act) geïntroduceerd om kritieke steun te verlenen aan de Oekraïne.   Risch werd vergezeld door senatoren Jim Inhofe (R-Okla.), lid van de Senaat Armed Services Committee, Marco Rubio (R-Fla.), vice-voorzitter van de Senate Intelligence Committee, Pat Toomey (R-Pa.), John Barrasso (R-Wyo.), John Cornyn (R-Texas), Tom Cotton (R-Ark.), Rob Portman (R-Ohio) en Bill Hagerty (R-Tenn.).  Allemaal republikeinen.

Naast andere provocaties willen de senatoren de levering van dodelijke wapens meer dan verdubbelen en de Nord Stream 2-gaspijpleiding van Rusland naar Europa permanent afsluiten.
Bovendien ,  alsof dat allemaal nog niet opruiend genoeg is,  willen de Amerikaanse senatoren Rusland aanwijzen als een “terroristische staat” als zijn “troepen Oekraïne verder binnenvallen”. 
Een dergelijke aanduiding van een nucleaire supermacht is ongekend. Het is een krankzinnige zet die diplomatie en onderhandeling vrijwel onmogelijk zou maken. Het staat bijna gelijk aan de oorlog verklaren.

De senatoren die diepe banden hebben met het Pentagon proberen  president Biden ervan beschuldigen dat hij Poetin probeert "te sussen" en "bereidheid is om concessies te doen". Ze beweren o.a dat "Poetin agressiever is geworden sinds Joe Biden aantrad."   Republikeinen samen met democraten zijn samen altijd de "oorlogspartij" geweest.

Er lijkt geen uitweg te zijn uit de oorlogszuchtige spiraal waarin Washington zich bevindt.   Het beschuldigt Rusland van agressie die er niet is,  De VS het is verblind door zijn eigen propaganda en Russofobie, en er zijn (nog) geen stemmen van gezond verstand om het krankzinnige groepsdenken in te dammen. 
Biden en zijn trawanten, zoals de staatssecretaris Antony Blinken, zijn net zo barbaars als de Republikeinse war-mongers.

https://www.foreign.senate.gov/press/ranking/release/risch-colleagues-introduce-legislation-to-bolster-support-for-ukraine

Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...