zondag 12 december 2021

‘Eén op de 37 bijwerkingen van het Pfizer-vaccin is dodelijk'

 

Reiner Füllmich: ‘Eén op de 37 bijwerkingen van het Pfizer-vaccin is dodelijk, dat is krankzinnig’

Toen een groep wetenschappers de Amerikaanse federale overheid vroeg om de data vrij te geven op basis waarvan het coronavaccin van Pfizer noodgoedkeuring heeft gekregen, zei de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA 55 jaar nodig te hebben om alle informatie naar buiten te brengen.

55 jaar. Dat zou betekenen dat de laatste documenten pas in 2076 zijn geopenbaard. De FDA gaat vanaf nu elke maand 500 pagina’s vrijgeven. De eerste stukken zijn onlangs naar buiten gebracht.

42.000 gevallen van bijwerkingen

Ze hebben betrekking op een onderzoek naar 42.000 gevallen van bijwerkingen, waarvan 1227 dodelijk.

“1227 sterfgevallen tot februari,” zei advocaat Reiner Füllmich vorige week tijdens de 81e zitting van zijn coronacommissie. Hij berekende dat één op de 37 bijwerkingen dodelijk is. “Dat is krankzinnig.”

Ronduit verbazingwekkend

Eerder schreef associate professor Jaap Hanekamp van het University College Roosevelt in Middelburg over de vrijgegeven stukken: “De risico’s van de mRNA-prik lijken in de context van de risico’s van COVID-19 aan de hele forse kant.”

“Als ik vanuit mijn dagelijks werk als risicospecialist op het gebied van chemische stoffen kijk naar dit vraagstuk is het ronduit verbazingwekkend dat de mRNA-technologie überhaupt een goedkeuring heeft gekregen,” aldus Hanekamp.

https://www.ninefornews.nl/reiner-fullmich-een-op-de-37-bijwerkingen-van-het-pfizer-vaccin-is-dodelijk-dat-is-krankzinnig/?fbclid=IwAR0SNfKJOkLoSAeNqASjP4QrbNSPM7B-fAlfJNMK6ACyJrVjUGziWFx54B4

Geen opmerkingen:

Let the pictures hit you.

  Lord Bebo @MyLordBebo BE QUIET AND WATCH. Let the pictures hit you. This is a smashed Ukrainian position, now under Russian control. Po...