zaterdag 18 december 2021

Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest

 


Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest

Rusland bouwde binnen 36 uur deze radarinstallatie waarmee de Amerikaanse ‘over de horizon’ radar die vroegtijdig voor een kernaanval moet waarschuwen, kan worden verstoord.

—————————————————————————————————————————————–

Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is?

—————————————————————————————————————————————–

Dankzij de VS/NAVO dreigt de situatie rond Oekraïne nu daadwerkelijk op een nieuwe Cuba crisis uit te lopen. Amerika stuurt steeds meer vliegtuigen, tanks en troepen naar (zuid)oost Europa, en overweegt zelfs serieus om Oekraïne te gaan bewapenen. Het Kremlin heeft altijd aangegeven dat dit een absolute rode lijn is, en eiste onlangs veiligheidsgaranties. Die wilde de VS/NAVO niet geven. Rusland reageerde dat een militaire reactie daardoor onvermijdelijk is. Het land sloot de handelsroute door de Noordelijke IJszee, activeert nog dit jaar twee Yars ICBM regimenten, en heeft daarnaast radarsystemen opgericht die de Amerikaanse ‘over de horizon’ radar, bedoeld om vroegtijdig de lancering van kernraketten te detecteren, kunnen verstoren (2). Een kernoorlog lijkt in 60 jaar tijd niet zo dichtbij te zijn geweest, en dat is geheel en al de schuld van Washington en Brussel.

‘Om het simpel te zeggen: we zijn in gevaar, echt gevaar. Door onze eigen acties met Oekraïne,’ schrijft de Amerikaanse inlichtingenexpert en radio host Hal Turner op basis van zijn contacten bij de diverse overheidsdiensten en het leger. Zodra er Amerikaanse raketten en andere wapens in Oekraïne worden opgesteld, wordt het land officieus een NAVO staat. Dat is een existentiële bedreiging voor Rusland, want met in dit land opgestelde raketten kunnen Moskou en de belangrijkste militaire objecten binnen enkele minuten wordt vernietigd, waardoor er geen tijd meer is voor een vergeldingsaanval.

We schreven onlangs al dat dit een herhaling van de Cuba crisis uit 1962 dreigt te worden, maar dan precies omgekeerd. Toen dreigde president Kennedy het vuur te openen op Sovjet schepen die raketten naar Cuba brachten. Met deze projectielen hadden Washington en andere grote Amerikaanse steden binnen 5 tot maximaal 10 minuten kunnen worden verwoest. De VS was daarom bereid tot het starten van de Derde Wereldoorlog en het inzetten van kernwapens. Dat kon toen op het nippertje worden voorkomen.

Kennedy 1961.1962 = Putin 2021/2022

De Russische president Putin staat nu voor precies dezelfde keuze als president Kennedy een kleine 60 jaar geleden. Het voortbestaan van zijn land komt in groot gevaar als hij VS/NAVO raketten en wapens in Oekraïne toestaat. Ondanks zijn herhaaldelijke aandringen om te stoppen met provocaties en allerlei eerder gemaakte afspraken te eerbiedigen, blijft de VS/NAVO wapens naar zuidoost Europa sturen, zoals de aanvalsgroep van het vliegdekschip Harry Truman naar de Middellandse Zee, F-15 gevechtsvliegtuigen naar Roemenië, plus zo’n 1000 tanks en naar schatting 35.000 tot 45.000 troepen naar de regio.

‘Dit leidt tot oorlog – snel. Wij in het Westen zitten fout wat dit betreft,’ vervolgt Turner. ‘En de wervelstorm die we gaan oogsten zal een zeer groot aantal van ons doden. Iemand moet snel opstaan en stoppen wat er nu gaande is. De massamedia in de VS/Europa en Australië & Nieuw Zeeland laten het totaal afweten en berichten hier niets over. Het enige ding wat ze zeggen is ‘Rusland, Rusland, Rusland is slecht’. Dat is simpelweg niet waar. De media zijn of te lui, of ze hebben te hard het geld van de overheid nodig (Covid). Ik denk dat hun falen velen van ons spoedig het leven zal kosten.’ (1)

Ontketent het Westen een oorlog omdat de Great Reset in gevaar is?

Het is de Westerse klimaat-vaccinatie globalisten ondanks verwoede pogingen niet gelukt om Putin weg te krijgen en ‘fossiele’ energiegigant Rusland op de knieën te dwingen. Dit dreigt de hele Great Reset van het World Economic Forum, waar ook het regime Rutte zich (politiek en juridisch) aan gecommitteerd heeft, in gevaar te brengen.

In 2020-2021 brachten de Westerse overheden hun eigen economieën en samenleving opzettelijk enorme klappen toe met strenge (maar volkomen onzinnige en onnodige) lockdown maatregelen, met de bedoeling dat er in 2022 een totale crash volgt, waarna er op de puinhopen een totalitaire superstaat kan worden opgericht waarin geen enkele plaats meer is voor vrijheid en zelfbeschikking, en onze huidige welvaart voor een zeer groot deel permanent zal worden afgebroken.

Nu Rusland en China zien dat de Westerse regimes zich met deze verwoestende maatregelen – om het over het opdringen en verplichten van levensgevaarlijke gentherapie injecties nog maar niet te hebben – tegen hun eigen bevolking hebben gekeerd, en bereid zijn hun burgers en bedrijven zoveel onherstelbare schade toe te brengen om hun politieke doelen te bereiken en zelf in het zadel te blijven zitten, zou in Moskou en wellicht ook Beijing wel eens de conclusie worden getrokken dat de door Big Pharma, Big Tech en Big Banks aangestuurde WHO /WEF /IMF /EU /VS /NAVO klimaat-vaccinatieglobalisten een bedreiging beginnen te vormen voor het voortbestaan van de hele mensheid.

Rusland zal zich niet laten verleiden tot conventionele oorlog

Aangezien noch Rusland, noch China, noch beide landen gezamenlijk in kwantitatief en kwalitatief opzicht tegen de VS/NAVO op kunnen, hebben zij zich vooral deze eeuw toegelegd op het opbouwen van een enorme voorsprong op EMP- en rakettechnologie. Westerse defensie experts waarschuwen al langer dat we in het geval van een oorlog geen verdediging tegen deze wapens hebben. Niet voor niets verliest het Westen de afgelopen jaren in alle simulaties van het Pentagon kansloos iedere oorlog met Rusland (al dan niet met China erbij).

Een militaire operatie om de Russisch sprekende bevolking in Oekraïne voor uitroeiing door het neonazi-regime in Kiev te behoeden behoort zeker tot de mogelijkheden, maar omdat een langdurige conventionele oorlog met de NAVO voor Rusland niet te winnen valt, zal een briljante strateeg als Putin zich daar niet toe laten verleiden. Als hij denkt dat een totale militaire confrontatie met de VS/NAVO onvermijdelijk is geworden, verwacht ik persoonlijk dat hij plotseling verwoestend hard uithaalt, en niet zal schuwen om de defensie van zowel Europa als de VS preventief met kernwapens uit te schakelen.

Zover is het zeker nog niet, maar desondanks lijkt het gevaar van het uitbreken van een (kern)oorlog sinds de Cuba crisis niet meer zo groot te zijn geweest. De Amerikaanse strijdkrachten in Europa bevinden zich in ieder geval reeds in DEFCON-3, de alarmstatus die ook van kracht was tijdens 9/11 en de Yom Kippur oorlog. Bij een eventuele (uitgelokte) militaire confrontatie tussen Rusland en Oekraïne zou dat wel eens kunnen worden opgeschaald naar DEFCON-2, waarmee een herhaling van de Cuba crisis – tot nu toe de enige keer dat DEFCON-2 werd afgekondigd – een voldongen feit zal zijn.



Xander


(1) Hal Turner Radio Show
(2) Hal Turner Radio Show
(3) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
25-10: Leger Oostenrijk bereidt bevolking voor op 2 weken durende totale blackout in Europa
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China
09-07: Rusland dreigt met militaire reactie op Amerikaanse/NAVO provocaties in Zwarte Zee ( / Putin: ‘Er komt geen WO-3 want het Westen weet dat ze die zullen verliezen’)
26-06: Propaganda Britse pers over ‘Putins helse martelkerkers’ moet burgers rijp maken voor oorlog
23-06: Russische marine vuurt waarschuwingsschoten af op Britse destroyer bij De Krim
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
13-06: G7+EU kiezen op top in Engeland definitief voor koers die Westerse economie en democratie vernietigt
05-06: Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij (/ Ook plannen VN voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer)
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
10-04: ‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)
12-01: Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart

2020:
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland

2019:
27-12: Top militaire analist in VS: NAVO heeft geen enkele defensie tegen nieuwe Russische wapens
05-12: NAVO verklaart naast Rusland nu ook China officieel tot vijand
22-09: Kremlin boos op Amerikaanse generaal die dreigt met vernietiging Russische afweerraketten
09-04: ZDF journaal schokt kijkers met aankondiging oorlog tussen NAVO en Rusland
08-04: Poolse oud topgeneraal suggereert preventieve kernaanval op Rusland
12-03: Westen verliest alle Derde Wereldoorlog simulaties kansloos van Rusland en China
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op (/ NAVO verplicht tot oorlog tegen Rusland als Oekraïne lid wordt)

2018:
17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
15-10: ‘’Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’


https://www.xandernieuws.net/algemeen/wordt-oekraine-nieuwe-cuba-crisis-kernoorlog-in-60-jaar-tijd-niet-zo-dichtbij-geweest/

Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...