woensdag 22 december 2021

Duitse Advocaat: Als arts en als ouder ben je strafrechtelijk in overtreding als je kinderen (laat) vaccineren

Duitse advocaat in medisch recht, Beate Bahner: Als arts, maar ook als ouder, ben je strafrechtelijk in overtreding als je kinderen (laat) vaccineren – Nederlands ondertiteld

Published On:  Last Updated On: 

 Het is nogal een statement van de in medisch recht gespecialiseerde advocaat Beate Bahner. Toch is zij zeer helder: “Als arts, maar ook als ouder, ben je strafrechtelijk in overtreding als je kinderen (laat) vaccineren, volgens deze Duitse advocate: https://lnkd.in/dkJjd5QE.

Er zitten 2 componenten in de injectie (ALC 315 en ALC 159), beide te vinden bij de productinformatie op de site van Pfizer, bij de EMA https://lnkd.in/dNY8ZFUz en bij het Paul Ehrlich Instituut https://tinyurl.com/2p8h6a2z beide niet zijn goedgekeurd voor gebruik in mensen.
Deze stof wordt geleverd door het bedrijf Echolon Bioscience, https://lnkd.in/dfDT-z9t wat geen farmaceutisch maar een technologisch bedrijf is.
Er is geen enkele informatie over toxiciteit, kankerverwekkendheid of interactie met andere geneesmiddelen, waardoor het een grove schending is van artikel 95 van de geneesmiddelenwet, wanneer je dit zou (laten) inspuiten bij mensen, laat staan bij (je) kinderen.
“Dit zijn massale schendingen van de zogenaamde goede klinische praktijk”
Bron: Frank Ruesink – https://www.facebook.com/fruesink/videos/205262128386079
(Visited 821 times, 834 visits today)


Geen opmerkingen:

Atlanta cops have now ARRESTED the Chair of Emory University’s Philosophy Department

 what happens in the west right now? why are citizens not allowed to protest against zionist genocide?  Jackson Hinkle  @jacksonhinklle Atl...