maandag 20 december 2021

De Collaboratie van D'66

https://www.ninefornews.nl/brief-van-world-economic-forum-aan-kaag-onthult-haar-rol-bij-great-reset/?fbclid=IwAR2m0Cfmc5TzPnIJBeuyKOvtg9qf7Rl-W4Nw7x20tTCFjmWhZLSL1zHhCOc

 kaag

Foto: Sigrid Kaag (Ministerie van Buitenlandse Zaken CC BY-SA 2.0)

Brief van World Economic Forum aan Kaag onthult haar rol bij Great Reset

Op verzoek van Forum voor Democratie heeft de overheid een aantal documenten over het World Economic Forum (WEF) openbaar gemaakt. Tussen de documenten zit een brief gericht aan D66-leider Sigrid Kaag. Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft de brief op social media gezet.

In de brief, die dateert van 1 juli 2020, wordt Kaag uitgenodigd voor de 51e editie van het WEF in het Zwitserse Davos. Borge Brende, sinds 2017 voorzitter van het WEF, schrijft dat de gesprekken zich zullen richten op het beleid voor het post-coronatijdperk, met als thema de Grote Reset.

“Aangezien u medevoorzitter bent van de Global Action Group van het WEF en lid bent van de Regional Action Group voor het Midden-Oosten en Noord-Afrika, is uw bijdrage aan het werk van de Grote Reset tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van cruciaal belang,” aldus Brende. “Uw deelname aan het overleg in Davos zorgt er ook voor dat Nederland een grote rol gaat spelen bij het vormgeven van de toekomst van het wereldwijde handelssysteem.”

Dit was toch een complot?

“Het Forum zal samenwerken met uw medewerkers om ervoor te zorgen dat u met uw deelname een belangrijke rol speelt bij het vormgeven van de Grote Reset,” schrijft Brende aan Kaag.

Het document wekt veel reacties op. “Ach ach ach, Sigrid Kaag altijd maar roepen over dat desinformatie en fake news over corona aangepakt moet worden. The Great Reset was toch een complot?” twittert R. Genis.

Landverraad

Journalist Annelies Strikkers voegt toe: “En Kamerleden maar volhouden dat ze geen idee hebben wat de termen The Great Reset en Build Back Better inhouden. Meer en meer bewijs sijpelt door van (een vorm van) landverraad.”

“Tijd voor andere partijen ook dan Forum om de relatie van het kabinet tot het WEF aan de orde te stellen voor de coalitie om die te preciseren. Er bestaat veel te veel wantrouwen onder grote groepen burgers over de betekenis van de internationale Great Reset,” zegt Telegraaf-verslaggever Wierd Duk.


1 opmerking:

Mvk zei

wow, nou ik hoor er niemand over in de mainstream media, dit is het land verkopen aan private partijen en financiële elite goochelaars...

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...