zaterdag 4 december 2021

De PCR-teststaaf zit bomvol toxische rotzooi

 

De PCR-teststaaf zit bomvol toxische rotzooi. In China verboden. Hier niet.

Steeds meer bagger ten aanzien van de PCR-test komt bovendrijven. Luister naar 3 minuten uitleg aan de hand van “Safety Sheets” van bepaalde substanties die bij u en uw kinderen de neus in wordt gedrukt. Op zoek naar iets wat er NIET is, behalve dan uw DNA.

Het eerste plaatje geeft aan de code IVD, dat is: In Vitro Diagnostica. De betekenis hiervan is dat het testresultaat alleen buiten het lichaam mag worden toegepast, zoals uitgespuugd speeksel, bloedmonsters of urine. Duidelijker kan het niet. Referentie HX | K59

Tweede plaatje is het “Product Sheet” van de fabrikant. HX | K59 bevat een ingredient genaamd HEPES. Dan HX | K60, dat “Guanidine Salt” bevat. Tenslotte HX | K61 wat “Lithium Dodecyl Sulphate” als ingrediënt heeft. 

Vervolgens de uitleg van de verschillende stoffen. Van zwavelzuur via grondstoffen voor explosieven tot en met chemisch-toxische schoonmaakmiddelen in drie stofjes:

HX | K59 bevat HEPES. Dit is een hoogst gevaarlijke substantie, een “sulphonic acid” die hoogst cyto-toxisch is en op celniveau actief. Behalve dat het de cellen vergiftigt, zien we ook dat het bijvoorbeeld bacteriën doodt. Daarom kan deze methode niet worden gebruikt om iets aan te tonen, als het al is gedood. De gebruiksaanwijzing is duidelijk: Het mag NIET worden gebruikt om diagnoses te stellen. En dat is nu precies wat er er al bijna 2 jaar WEL gebeurt.

HX | K60 is “Guanidine”. Dit komt uit vleermuizenpoep. Het kan ook op laboratoriumschaal worden geproduceerd als “ammonium thiocyanate“, ook een hoogst gevaarlijke substantie, gebruikt in buskruit, explosieven en kunstmest. De “chaotropic” eigenschappen breken eiwitten in de loop der tijd af tot ze zijn vernietigd. Het deactiveert nucleases en genereert tumoren. Het kan kortademigheid veroorzaken, tast het beenmerg aan en remt daardoor de productie van bloedcellen. 

HX | K61 is Lithium Dodecyl. Het becat “lithium dodecyl sulphate”, wat een “anionic detergent” is, een “surfactant”. Een oppervlakte actieve stof met lithium nanodeeltjes. Deze stof valt de ademhalingsorganen aan. 

Concluderend: Alle ingrediënten zijn de perfecte receptuur voor de bekende “Covid symptomen”. 


10 gedachtes over “De PCR-teststaaf zit bomvol toxische rotzooi. In China verboden. Hier niet.


Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...