maandag 29 november 2021

Japan ziet enorme daling van gevallen na overschakeling op Ivermectine

 https://dissident.one/2021/11/05/22663/?fbclid=IwAR1agZMw6rpylsF_P30DOKVFu-p3-1cTex_4DkNTMVJ7y0_u-ts2S6Bu7QI


Japan ziet enorme daling van gevallen na overschakeling op Ivermectine

Het hoofd van de Medische Vereniging van Tokio verscheen in september op de nationale televisie en drong er bij de artsen op aan om Ivermectine te gebruiken en zij luisterden. Iets meer dan een maand later is Covid-19 in Japan onder controle.

Dr. Haruo Ozaki, voorzitter van de Tokyo Metropolitan Medical Association had op 13 augustus een spoedpersconferentie gehouden, waarin hij zo’n 18000 nieuwe infecties per dag aankondigde. Het aantal sterfgevallen is echter gedaald in vergelijking met eerdere stijgingen, meldt Free West Media. In een interview met de Yomiuri Shimbun op 5 augustus sprak Ozaki uitvoerig over zijn mening dat Ivermectine in Japan moet worden gebruikt en zei hij dat zijn vroege oproepen tot gebruik blijkbaar niet waren gehoord.

Japan had zich slaafs gehouden aan alle voorschriften van de Big Pharma, inclusief quarantaine, tracering van contacten, maskering, sociale afstand, maar uiteindelijk had de pandemie hen hard getroffen nadat ze in mei 2021 waren begonnen met agressieve vaccinatie. De resultaten zagen er aanvankelijk goed uit, maar midden juli begonnen ze weer te stijgen en op 6 augustus bereikten de gevallen een nieuw historisch hoogtepunt en bleven ze stijgen.

Ivermectine werd op 13 augustus als behandeling toegelaten en na 2 weken begonnen de gevallen af te nemen. In feite zijn ze nu met 99% gedaald ten opzichte van de piek.

Sinds 28 april zijn Indiase medische ambtenaren begonnen met het verstrekken van hydroxychloroquine en Ivermectin aan de massale bevolking. Aangezien India de grootste farmaceutische producent ter wereld is, is het land van nature ingesteld op de massale distributie van geneesmiddelen.

Net als de deelstaat Uttar Pradesh in India, delen van Bangladesh, en plaatsen als Argentinië en Mexico, had Ozaki opgeroepen tot de onmiddellijke vrijgave van Ivermectine in Japan.

Ivermectine is legaal in Japan

In Japan kunnen artsen het nu zonder beperkingen voorschrijven, en mensen kunnen het legaal uit India kopen. Japan is een land waar 72,5 procent van de inwoners volledig is ingeënt.

De Japanners zijn intussen niet ingegaan op het idee van een derde vaccinatie. In plaats daarvan voeren vier plaatselijke bedrijven momenteel klinische proeven uit, maar slechts één – Daiichi Sankyo – ontwikkelt een soort mRNA-prik. De vaccins van Pfizer en Moderna, die momenteel het meest worden gebruikt in Japan, hebben veel bijwerkingen, zoals koorts en pijn, volgens het nationale dagblad Mainichi.

Ze zijn ook moeilijk te hanteren omdat ze moeten worden opgeslagen bij vriestemperaturen en omdat elke injectieflacon meerdere doses bevat. Een ambtenaar van Shionogi zegt dat het bedrijf werkt aan een binnenlands product dat in een koelkast kan worden bewaard, waarbij één injectieflacon per persoon wordt gebruikt.

Hydroxychloroquine en Ivermectine zijn beide door de FDA goedgekeurd voor de behandeling of preventie van malaria en parasitaire aandoeningen. Hydroxychloroquine is ook goedgekeurd voor de behandeling van auto-immuunziekten zoals chronische discoïde lupus erythematosus, systemische lupus erythematosus bij volwassenen, en reumatoïde artritis.

Zowel Ivermectine als hydroxychloroquine worden al jaren met FDA-goedkeuring voorgeschreven. Met name mogen door de FDA goedgekeurde producten wettelijk door artsen voor andere doeleinden worden voorgeschreven, ook voor Covid-19, wanneer dit passend wordt geacht.

Een bron dicht bij de Japanse regering benadrukte: “Coronavirusvaccins zijn nog voor veel verbetering vatbaar, en het is mogelijk dat er binnenlandse vaccins zijn met betere kwaliteiten.” Japan heeft de Moderna-vaccins uit de handel genomen nadat in deze vaccins “magnetische” metaalstoffen waren aangetroffen. Drie partijen Moderna-vaccins werden in Japan teruggeroepen wegens metaalverontreiniging, aldus een bericht van RT.

Bewijs uit Afrika

Dr. Ozaki heeft bewijsmateriaal aangehaald uit Afrikaanse landen die Ivermectine hebben gebruikt om Covid-19 te behandelen. Hij verklaarde: “In Afrika, als we landen vergelijken die eenmaal per jaar Ivermectine distribueren met landen die geen Ivermectine geven… ze geven Ivermectine niet om Covid te voorkomen maar om parasitaire ziekten te voorkomen… als we kijken naar Covid cijfers in landen die Ivermectine geven, is het aantal gevallen 134,4/100.000 en het aantal sterfgevallen is 2,2/100.000.”

Slechts 2,5 procent van de Afrikanen heeft twee vaccinaties gehad, terwijl de rijke landen genoeg vaccins hebben om hun bevolking twee of drie keer te immuniseren en nu booster shots toestaan. Japan heeft tot nu toe minder dan 16.000 sterfgevallen gekend, het laagste percentage van de G-7 landen – en bijna een veertiende van het aantal sterfgevallen per hoofd van de bevolking van zijn G-7 partners.

De cumulatieve Covid-cijfers van Japan, met name de sterftecijfers, zijn aanzienlijk lager dan die van de meeste EU-landen of de VS. Maar het is veel waarschijnlijker dat dit te danken is aan een combinatie van reeds bestaande kruisimmuniteit van T-cellen, die ook bijdraagt tot lagere ernstige resultaten, en aan Ivermectine.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Geen opmerkingen:

Het Nihilistische Israel

‘Het Westen heeft de wereld niet gewonnen door de superioriteit van zijn ideeën, waarden of religie, maar eerder door zijn superioriteit in ...