maandag 29 november 2021

De Nederlandse Politie Terreur 3

Demonstrant wordt door politie mishandeld. Schild moet voorkomen dat de buitenwereld dit weet. Politiek zwijgt.
Politiegeweld tegen twee dames. Politie slaat met de lange lat vrouw in haar gezicht en op haar bovenbenen. Zie: https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/politieagenten-versus-oude-dames-politie-grijpt-hard-in/


Dat Rotterdamse politiemensen in de NRC laten weten 'Je besluit: vanaf nu schiet ik gericht' op burgers die in de buurt van rellen zijn, is niet alleen misdadig, zoals beelden laten zien van een slachtoffer dat van veraf door de politie werd neergeschoten, maar is tevens contraproductief, want deze twee agenten op de foto willen uit angst voor represailles niet met naam en toenaam in de NRC hun mening verkondigen. Zij willen anoniem blijven, omdat ze weten dat geweld tegengeweld oproept. Wanneer de politie op burgers gaat schieten, is het einde zoek. Dat wist de Amsterdamse politie maar al te goed eind jaren zeventig, begin jaren tachtig tijdens de krakersrellen, die ik jarenlang van nabij als verslaggever heb gevolgd. Uit gesprekken met politiecommandanten wist ik hoe zij destijds escalatie vreesden. De rellen toen waren soms groter van omvang dan nu, zoals elke oud politieman u kan vertellen.

Maar vandaag de dag ontbreekt het de Rotterdamse politie en het maasstedelijke stadsbestuur kennelijk aan enig gezond verstand, en menen zij dat men consequentieloos op burgers kan schieten zodra een individuele agent meent dat hij daartoe gerechtigd is. Dit is weer een stap dichter naar de totalitaire staat die van oordeel is dat burgers vogelvrij kunnen worden verklaard. Het zal niet lang meer duren voordat iemand terugschiet, tenminste als de politiek de extremisten in politiekorpsen niet terugfluit, en de commerciële media de politie-uitwassen blijven verzwijgen.   

Politie schiet van veraf een jongere neer. 

Boven: Publiek ontfermt zich over het slachtoffer. Politie is niet in de buurt. 
Eerdere Politie Terreur die door Nederlandse politici stilzwijgend wordt geaccepteerd. Ook een vluchtende bejaarde krijgt er van langs.

Gesprek


495,6K keer bekeken
0:04 / 0:23



Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...