vrijdag 20 november 2020

Tegen de Zionistische Terreur

 


Van 12.45 tot 13.15 stond ik uit sympathie voor de mensen die tegen de zionistische terreur demonstreren op de Dam, en vervolgens lastig gevallen worden door de politie, of zionistische extremisten, stond ik ongehinderd op de Dam, met mijn hond Juniper. Ik ga dit vaker doen. Doe mee!



3 opmerkingen:

Sjuul van Dissel zei

Hoi Stan,

Houdt het vooral veilig en.. met stroom van huis mee :-).

Een half uurtje later tussen 13:40 en +/-14:15 werd ik door de Lelystadse politie aangerand, ben nu de verwondingen aan het verzorgen want m'n pols hand en arm zijn ontveld, omdat ik weigerde de tandartsen praktijk van Tandzorg op Maat te verlaten nadat mij door de assistend arts werd meegedeeld dat ik geen afspraak kan maken voor tandheelkundige zorg.
Aangezien zij mijn laatste behandelend tandarts waren èn omdat zij het dichtstebij mijn huis praktijk hebben leek mij dat wel geschikt, maar om reden dat er volgens hun in 2005 geen rekening was betaald geworden toen de Gemeente mijn uitkering bijstand had gestopt wat ze 5 jaren volhielden tot dat ik alle zaken van de Gemeente had gewonnen, maar ik ondertussen natuurlijk onverzekerd rond had gelopen. Die rekening was trouwens volgens mij via een deurwaarder wel betaald, maar goed 't zal me worst wezen, maar dat geeft een tandarts nog niet het recht mij een hoog noodzakelijke behandeling te weigeren om reden die geheel buiten mijn schuld, en wat dan nog!, liggen. Ben al 15 jaren niet meer bij een arts of een tandarts geweest en heb daar al die tijd wel voor betaald met met de stand van nu 126,45 per maand, dus waar helen ze de gore lef vandaan een oude man een noodzakelijke medische behandeling te weigeren.
Ik werd hardhandig door twee politiemannen buiten de deur gezet met als gevolg de opzettelijke verwondingen die opzettelijk werden veroorzaakt om mij te treiteren.

Sorry Stan, vijfenvijftig jaar geleden liftte ik bijna wekelijks van het haagje naar Amsterdam om tegen de oorlog in Vietnam te demonstreren, maar die tijd is helaas voorbij, nu lukt me dat niet meer. Maar in lelystad zullen ze blijven weten dat ik bepaalde dingen niet pik.

Sjuul van Dissel zei

Vergeten: https://www.facebook.com/sjuul.vandissel

Anoniem zei

Mooie Bromton Stan !

Sorry Sjuul voor deze schandalige manier van treiteren.

Ik ben zelf tandarts, achter in de 70, maar om duidelijke redenen, (lang) geleden vertrokken naar het buitenland.
Tot en met mijn studententijd kon ik met nauwelijks problemen de halve wereld rond-liften maar heb toen naderhand ook als "anti-semiet" gedurende en na mijn studietijd ook heel wat tegengas gekregen. tja... makker...! Ego dus...

Het enige dat ik nu nog kan doen is mijn poot stijf houden, af en toe een mailtje sturen en natuurlijk ook hier en daar wat (Rights Forum) sponsoren.

SUMUD makker...!
Herman

Land of the Free. Home of the Brave

  Going Underground @GUnderground_TV From the country that lectures the world on freedom and press and democracy: State troopers are sent to...