Bij de meest grondige sloop van een ‘deskundige’ epidemioloog die de Britse regering onbeschaamd op de hoogte bracht van de dringende behoefte aan een tweede lockdown om het virus te ‘onderdrukken’, kon onafhankelijk SAGE-lid professor Gabriel Scally totaal niet reageren toen LBC’s Maajid Nawaz hem in het nauw dreef. hoe zwaar de prijs is die een lockdown de natie zou kosten.

Zoals Seán Hickey van LBC meldt, vroeg Maajid of het lid van de Independent SAGE “de mogelijke kosten en doden van een lockdown overweegt en ze afweegt”.

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Professor Scally hield vol dat “je geen reactie op dit virus kunt hebben die geen rekening houdt met de economische factoren, sociale factoren en de psychologische factoren” en zijn afdeling zou zeker rekening houden met deze factoren.

Hij herhaalde de al te vaak gebruikte mantra dat het erop neerkomt dat “we het virus moeten stoppen – we moeten voorkomen dat het zich verspreidt”, en een tweede nationale lockdown is de beste manier om dat te doen.

Toen hij echter op de kosten werd gewezen, vertelde Scally Maajid dat hij het niet had gezien, waarop Maajid de epidemioloog had gevraagd nadat hij had uitgelegd dat het bedrag £ 2,4 miljard per dag is of dergelijke fondsen elders kunnen worden uitgegeven.’

Ik kan me voorstellen dat je als volksgezondheidsexpert een idee zou hebben,’ merkte Maajid op.

En toen verloor Scally alle ‘wetenschappelijke’ geloofwaardigheid en blafte terug naar Maajid:

“Oh, doe niet zo gek, je bent nu echt dom aan het doen …”

Wat Maajid niet vriendelijk opvatte tegen en op de president van Epidemiology & Public Health bij de Royal Society of Medicine reageerde met:
.
“ Wordt het wetenschappelijke bewijs voor waarom we in lockdown moeten gaan, vergeleken met het wetenschappelijke bewijs voor wat er gebeurt als we dat niet doen en dan wordt de dood die kan komen van lockdown versus de dood die kan komen van niet vergrendelen vergeleken en de kosten vergeleken, zodat we er een holistische benadering van kunnen hebben. Heb je dat werk gedaan? ‘
‘Ik zou dat werk hebben gedaan als ik lid van een kabinet was geweest,’ zei professor Scally toen Maajid Nawaz de bankschroef aandraaide.

Bekijk hier het volledige tenenkrommende interview:

 

En alsof dat nog niet genoeg was om u ongerust over te maken, hier is dezelfde professor terwijl hij uithaalt naar The Great Barrington Declaration …

Is er daarna nog enige twijfel over de politisering van deze lockdowns? En waarom het schaapachtig volgen van carrièredeskundigen in de bureaucratie – medisch of anderszins – zonder een gezonde dosis scepsis, zich volledig overgeven is aan The Great Reset.

Eerlijk gezegd, als je een dergelijke vertoning ziet, moet je je afvragen waarom de reguliere media geen soortgelijke vragen stellen?

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

https://www.worldunity.me/radiopresentator-verplettert-de-geloofwaardigheid-van-vooraanstaande-britse-epidemioloog-vanwege-de-onbekende-kosten-van-de-2e-lockdown/