zondag 24 mei 2020

Apokalyps Nu!: De patient als melkkoe..!

New post on Apokalyps Nu!



Wakker worden..!! De patient als melkkoe..!

by NL-AB
24-05-20 10:25:00, 
Michiel Bienert is econoom, Life Coach, schrijver en spreker en werd als jonge atleet, op de leeftijd van 26 jaar gediagnosticeerd met een chronische ziekte. Tijdens een jarenlange zoektocht naar genezing in de reguliere gezondheidsindustrie beland hij al snel op het dwaalspoor van de symptoombestrijding. Door zijn werkervaring als econoom, had Michiel deze industrie op jonge leeftijd van binnenuit leren kennen; hij had hierdoor dit verloop kunnen voorspellen. Direct nadat de diagnose gesteld wordt zegt zijn gevoel; ‘Genezing van binnen uit’ is de enige weg naar werkelijke genezing.. Gedurende deze zoektocht naar ‘genezing van binnen uit’ komen de volgende vragen in hem op: ‘Wie ben ik werkelijk? Waarom doe ik wat ik doe en wat wil mijn lichaam mij vertellen?’
Het diepe verlangen om de antwoorden op deze vragen te vinden, zette Michiel aan tot het doen van zelfonderzoek. In feite onderzoek naar de menselijke aard. Vanuit de wijsheid die dit onderzoek hem heeft gebracht, en vanuit de ervaring van zijn ware aard, kijkt Michiel naar maatschappelijke ontwikkelingen en systemen, het menselijk gedrag, haar onderliggende motieven en toetst hij deze op waarachtigheid en waarheid. Het onderstaande artikel is van de hand van Michiel en we plaatsen het met genoegen. Michiel heeft een eigen blog, Snijboon.com, waar dit artikel ook werd geplaatst. 
x
* * * x
Wakker worden..!!
De patiént als Melkkoe..!!
2020 © Michiel Bienert | deze versie WantToKnow.nl/be
x
Michiel Bienert
De wereld wordt geteisterd door een pandemie; een uitbreiding van een infectieziekte over de gehele aardbol. Het aantal ondeskundige adviezen (alleen mensen met klachten zouden het Coronavirus kunnen over dragen, iedereen testen is daarom niet nodig), het gebrek aan IC bedden, beademingsapparatuur, verplegend personeel en beschermingsmiddelen bewijst dat het RIVM, het kabinet, de verpleeghuis- en ziekenhuiszorg niet voorbereid waren op de uitbraak van dit virus. 
Én.. dat deze hele trits deskundigen, ondanks hun inzet, twee maanden na de uitbraak in Nederland nóg steeds achter de feiten aan lopen. Ondanks dat dit virus diegene die het treft, zowel lichamelijk, emotioneel als economisch een ellendige periode kan bezorgen, schudt het ons ook op verschillende gebieden op een positieve wijze wakker.
WHO
De WHO heeft als doel wereldwijde aspecten van de gezondheidszorg in kaart te brengen,

Geen opmerkingen: