maandag 17 december 2018

DE OMVOLKING VAN EUROPA.

DE OMVOLKING VAN EUROPA.

In een toespraak tot het EU Fundamental Right Collogium in mei 2016 riep eurocommissaris Frans Timmermans op dat Brussel er alles aan moet doen om monoculturele staten uit te roeien en de multiculturele diversiteit in iedere afzonderlijk land te bespoedigen. De massa-immigratie naar Europa zou een middel tot dit doel zijn. Geen land mag ontkomen aan de onvermijdelijke vermenging en immigranten dienen ertoe worden aangespoord ook de ‘verst verwijderde plekken van de planeet te bereiken om te garanderen dat er nergens meer homogene samenlevingen blijven bestaan’. Mensen die vast willen houden aan hun identiteit als volk of land hebben volgens Timmermans geen enkele plaats in de toekomst.
Diversity
timmermanskalergielsevier
Het streven van Timmermans en de EU is dus geheel in lijn met de ideeën van Richard Nicolaus graaf Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972), een in EU-kringen bewierookte pionier, die streefde naar een Europese eenheidsstaat van gemengd ras, zoals hij in 1925 schreef.
Kalergi1925Foto
Inmiddels gelden zijn ideeën als handboek voor de Europese Unie. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat fervente aanhangers van Coudenhove-Kalergi inmiddels beloond zijn met de naar hem genoemde prijs, waaronder de Duitse bondskanselier Angela Merkel in 2010 en de voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker in 2014.
03
Zie ook mijn artikelen:
Uitreksels
Gerard

Geen opmerkingen: