zaterdag 28 maart 2015

Volkspartij Voor Vrijheid en Democratie

Deze mentaliteit leidde voorafgaand aan de Tweede Wereldoorlog tot het terugsturen van joodse Duitsers decor de Nederlandse marechaussee, richting uiteindelijk de holocaust.

Sonja heeft een nieuwe reactie op je bericht "Henk Hofland en de Massa 32" achtergelaten: 

VVD wil meer samen optrekken met dictators 


VVD wil meer samen optrekken met dictators

De VVD stuurt aan op een koerswijziging van het Nederlandse buitenlandbeleid. Nederland moet dictators aan de randen van Europa voortaan niet meer met opgeheven vinger tegemoet treden. 

Nederland moet dictators aan de randen van Europa voortaan niet meer met opgeheven vinger tegemoet treden.

Interview Zijlstra

De VVD verloor deze periode al vier Kamerleden: Matthijs Huizing, Mark Verheijen, René Leegte en Johan Houwers, die als eenmansfractie zijn zetel meenam. Rode draad: integriteit. Fractievoorzitter Halbe Zijlstra reageert. 
Het te snel omverwerpen van 'stabiele regimes' van onderdrukkers leidt tot chaos en daarmee een extra vluchtelingenstroom naar Europa. Dit zegt VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra vandaag in een interview met de Volkskrant. 'Als er een stabiel regime zit, moet je dat koesteren en proberen door middel van geleidelijkheid de situatie te verbeteren voor de bewoners. We moeten ophouden met het opgeheven vingertje iemand aan te spreken.'

Geen opmerkingen:

POLITICIANS? NO. MAD MEN!

  S.L. Kanthan @Kanthan2030 Western politicians are absolute clowns, but they have no self-awareness. “Iran’s actions are reckless!” Surpr...