woensdag 9 juli 2014

Neoliberal Fascism 10

Met dank aan Feng Chsang die deze tekst uit het Engels vertaalde:


Washington Vermoordt Landen, de Grondwet van de VS. 
En de Hoererende Pers Maakt de Amerikanen Medeschuldig.

door Paul Craig Roberts, 3 juli 2014 

Nadat Washington Irak, Afghanistan, Libië, Syrië en de Amerikaanse grondwet heeft vermoord is nu de Oekraïne aan de beurt.

Dankzij de Op-Ed Nieuws medewerker Eric Zuesse, kan ik u deze foto's (URL verder naar onder) onder de aandacht brengen van wat de Nazi-regering uit Washington de Oekraïners aan doet die protesteerden tegen de diefstal van hun land door de Nazi's van Washington. 
Op deze 4e juli zouden de Amerikanen zichzelf af moeten vragen hoeveel verschrikkingen, hoeveel kwaad en hoeveel leugens zij kunnen accepteren van een regering in Washington die zichzelf heeft los geweekt van elke inbreng van de burger aan wie de regering van de VS naar zij zegt verantwoording aflegt. 
Voordat u zichzelf in de vlag hult op deze 4e juli, realiseert u dan dat "uw" regering onder Clinton, Bush en Obama -in uw naam- nadat het acht landen of delen daarvan heeft vermoord en ontwricht, waarbij miljoenen burgers op de vlucht zijn geslagen, nu zijn tanden in de Oekraïne heeft gezet. 

Deze ontzagwekkende misdaad tegen de menselijkheid overtreft die van Adolf Hitler en is volledig verzwegen door de hoerige Amerikaanse pers; een zootje boeven dat liegt om het geld. 
Hoe kun je je een mens voelen als je voor de buis naar CNN of Fox News zit te kijken, en/of de New York Times lezend onderwerpt aan hun hersenspoeling? 
Denk na over hoe u wordt gemanipuleerd, hoe u wordt voorgelogen, misleid en verleid om de moord op miljoenen mensen door "uw" regering te accepteren. 
Overweeg: is het geen hoogverraad van Washington om de vlag waarvan we houden zo te onteren? 
Waarom staan we dat toe? 
Wat is er mis met ons? 
Onze verplichting is aan de grondwet, niet aan de criminelen in Washington. Een vaderlandslievende persoon is iemand die de grondwet verdedigt tegen de vijanden "van buitenaf en... van binnenuit". 

Terwijl we op onze duimen zaten te zuigen, bibberend op de bank zaten uit angst voor de "terroristen" die niet bestonden, is onze grondwet vermoord door Washington.

Draai u om en loop weg van het militaristische gif dat over u uitgestrooid wordt in the redevoeringen op de 4e juli. 
Wilt u de Nazi's in Washington echt helpen om als grootste massa moordenaars de wereldgeschiedenis in te gaan? 
Is massamoord de erfenis van Amerika aan de wereld? 

Hier zijn de foto's van Washington's vernietiging van de Oekraïne:
De duivelse demonen in Washington en de hoerende pers aldaar vertellen u dat deze ontredderde mensen "terroristen" zijn. Als u dat gelooft bent u geen mens.

Hier is Erik Zuesse’s artikel over de door Washington gesponsorde moordenaars:

Lees het en krimp ineen van schaamte. 
Alles waar Amerika ooit voor stond is totaal onteerd door "onze" regering die de belichaming van het pure kwaad is geworden.

BRON:

Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...