zondag 10 maart 2024

Protesten in Amsterdam tijdens komst van Israelische oorlogsmisdadiger.

 Deze  onfatsoenlijke Rotterdammer, tevens een racist, begrijpt niet dat een fatsoenlijke burger geen Joods-Israelische oorlogsmisdadiger uitnodigt om aanwezig te zijn bij de opening van het Holocaust Museum in Amsterdam. Typisch Nederlandse reactie van hem. Dit slag Nederlanders waren tijdens de oorlog fout en nu weer fout. 


Ze kunnen niet het minste fatsoen opbrengen bij nota bene de opening van #Holocaustmuseum. De holocaust, de gitzwarte bladzijde uit ons verleden. Dat we nooit mogen vergeten en ‘dat nooit meer’ mag gebeuren. De enige reden dat er geprotesteerd wordt, is dat ons land vol zit met geïmporteerde Jodenhaat dat wordt gesteund door de links liberalen. NL is ernstig ziek.



De protest bijeenkomst op het Waterlooplein verliep prima. De opkomst was groot en de hoogwaardigheidsbekleders waren er niet in geslaagd de protesten te saboteren. Ze waren duidelijk te horen tijdens de opening in het museum. Wie deze reactionaire rob roos is weet ik niet, nooit van gehoord. 


Robert ROOS
Robert ROOS 

Fractie Europese Conservatieven en Hervormers








3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat Yannis Varoufakis over de questie te zeggen heeft op Youtube , is de moeite waard om te beluisteren.
Teller staat al op 33.000 doden toch?

Anoniem zei

Meneer Roos moet gewoon eens even op,Youtube naar Varoufakis gaan luisteren , hoe die tegen de zaak aankijkt.
Het enige nadeel van diens zienswijze is dat hij het geografische aspect , d.w.z. de strategische ligging van Israël t.o.v. het olierijke Midden-Oosten buiten beschouwing laat (hoewel ik hem trouwens wel even de gasreserves voor de kust van Gaza heb horen aanstippen).

Bauke Jan Douma zei

Robje is door zijn rozekleurige bril stekeblind om de "gitzwarte bladzijde uit ons heden", die welke dwars voor zijn neus openlight, te zien. Net als de moffen reageert hij zijn aangeleerde verontwaardiging af op de Palestijnen.

Leve Palestina, en schande en schurft voor Roos.

Thomas Fazi: 'EU is promoting an agricultural model that destroys small farmers

  Thomas Fazi @battleforeurope A short clip where I explain how the EU is promoting an agricultural model that isn’t just putting small farm...