donderdag 8 juni 2023

UIT ONMACHT EN WRAAK ZET KIEV DE KRIM ZONDER WATER

 

UIT ONMACHT EN WRAAK ZET KIEV DE KRIM ZONDER WATER 🙂 Vanaf de ochtend van 7 juni heeft het offensief van het regime in Kiev tegen Russische stellingen in de meeste richtingen aan kracht verloren. Desondanks blijven de troepen van het regime pogingen ondernemen om op te rukken in de sectoren Zuid-Donets en Zaporozhye. Het Russische Ministerie van Defensie zegt dat alle aanvallen van de troepen van Kiev zijn afgeslagen en dat de met NAVO-materiaal uitgeruste formaties grote verliezen hebben geleden in mankracht en uitrusting.
Het ministerie van Defensie meldde in het bijzonder dat Russische troepen aanvallen van het Kievse regime in de zuidelijke richting van Donetsk hebben afgeslagen. De gevechten gaan door in de regio Zaporozhye met de belangrijkste brandhaarden bij Nesteryanka, Kamenskoye en Novoandreevka.
Verslag van het hoofd van het perscentrum van de Vostok Groep van strijdkrachten
In de richting van Zuid-Donetsk leggen de voorste eenheden van de Vostok Group of Forces, ondersteund door artillerie en luchtvaart, vuur op de vijand die actieve acties probeert uit te voeren. Het vijandelijke offensief wordt met succes ingedamd.
Luchtdoelartilleristen van gemotoriseerde geweereenheden schieten een Mi-24 helikopter van de AFU neer.
Osa en Tor grond-luchtraketsystemen schieten zes Furia drones en één Valkyrie drone neer.
In de richting van Zaporozhye trof houwitser artillerie bolwerken in de buurt van Nesteryanka, Kamenskoye en Novoandreevka, vernietigde vijandelijke manschappen op een tijdelijk inzetpunt bij Malye Shcherbaki en AFU-personeel op stellingen van militanten bij Chervonaya Krinitsa.
Tijdens de tegenbatterijoorlog werd een in de VS gemaakte M777 houwitser ontdekt en vernietigd door artillerie nabij Novoandreevka.
Luchtdoelartilleristen schieten een AFU Su-25 neer in de buurt van Energodar.
Tor en Strela-10 grond-luchtraketsystemen schieten twee Furia en Leleka drones neer.
De militairen van de Groep tonen moed en heldenmoed bij het uitvoeren van gevechtsmissies. Sergeant Aleksandr Kolosov, commandant van het operatiepeloton van de zelfrijdende artilleriebatterij van de gemotoriseerde geweerbrigade van de Groep, diende als commandant van de artilleriebemanning. Tijdens de strijd, onder voortdurend vijandelijk vuur, vernietigde de artilleriebemanning onder leiding van sergeant Kolosov op bekwame wijze twee vijandelijke bolwerken, een mortier van Poolse makelij en 15 militanten.
In de sector Zuid-Donetsk blijft het dorp Novodonetsk een van de belangrijkste brandhaarden. Op 6 juni 's avonds lanceerden de troepen van het regime in Kiev daar een nieuwe offensieve poging. Tot nu toe hebben ze geen noemenswaardige resultaten geboekt.
NAVO-getrainde aanhangers van het neonazisme klagen al over de slechte situatie aan de frontlinie.
In het bijzonder onthult een oproep van een Oekraïense soldaat van de 37e Brigade van het 505e bataljon van de Oekraïense strijdkrachten (de door de NAVO getrainde "elite") hoe het regime in Kiev hen gewoon gebruikte als kanonnenvoer rond Novodonetsk.
Hij zei dat zijn eenheid simpelweg naar een zekere dood werd gestuurd️. Volgens hem werden bijna alle eenheden die deelnamen aan het offensief vernietigd. 60 soldaten stierven en veel soldaten raakten gewond. De beloofde lucht- en artilleriesteun bleef uit. Tegelijkertijd zette de Russische kant alles in, inclusief artillerie, gevechtstanks en luchtvaart.
Het was te verwachten dat er iets mis ging toen de MSM sprookjes over slecht uitgeruste en slecht gemotiveerde Russische troepen de realiteit ontmoetten.
Situatie aan het front in de ochtend van 7 juni 2023. Het offensief van Kiev verliest stoom
NAVO-getrainde soldaat klaagt dat hij slechts kanonnenvoer is
Tegelijkertijd is de situatie zich aan het ontwikkelen rond de Kakhovska dam, een fabriek van de waterkrachtcentrale in de regio Kherson. Op 6 juni hebben stakingen van het regime in Kiev geleid tot de gedeeltelijke vernietiging van de dam en de overstroming van de regio.
De permanente vertegenwoordiger van Rusland bij de VN, Vassily Nebenzia, vertelde de Veiligheidsraad dat Oekraïne de Kakhovka dam vernietigde in een "ondenkbare misdaad".
De Russische diplomaat herinnerde aan berichten in de Amerikaanse media over Oekraïense aanvallen op de Kakhovka-dam in december 2022, waarbij gebruik werd gemaakt van door de VS geleverde HIMARS-raketten.
"Het regime in Kiev voelde zich volledig straffeloos en werd aangemoedigd door westerse sponsors en besloot deze keer dit terroristische complot uit te voeren", zei Nebenzia, die eraan toevoegde dat Kiev de waterafvoer van de waterkrachtcentrale in Dnepropetrovsk aanzienlijk had verhoogd, wat stroomafwaarts tot nog grotere overstromingen leidde, "wat erop wijst dat deze sabotage van tevoren was gepland."
De diplomaat zei dat de "terroristische daad" bedoeld was om Kievse troepen vrij te maken voor het "tegenoffensief" dat momenteel vastloopt in Zaporozhye. De enorme humanitaire schade voor de bevolking van de regio Kherson wordt gewoon genegeerd door Kiev.
De overstroming maakt een dozijn steden langs de rivier de Dnjepr onbewoonbaar en verlaagde ook het waterpeil in het kanaal van de Noordelijke Krim, dat het schiereiland van water voorziet.
Kiev "heeft opnieuw besloten om wraak te nemen op de Krimbewoners voor hun keuze voor Rusland en de bevolking van de Krim zonder water te laten zitten". Nebenzia noemde de beweringen van functionarissen uit Kiev, de VS en de EU dat Rusland verantwoordelijk was voor de vernietiging van de dam een "goed gecoördineerde desinformatiecampagne"; een volgende stap in de coördinatie met eerdere beschuldigingen dat Moskou achter de beschieting van zijn eigen mensen in de kerncentrale van Zaporozhye of de vernietiging van de Nord Stream gaspijpleidingen onder de Oostzee zou zitten.
Naarmate het regime in Kiev zijn pogingen voortzet om door de Russische verdediging heen te breken als onderdeel van zijn voortdurende 'tegenoffensief', zal de omvang van de propaganda en valse beschuldigingen aan het adres van Rusland toenemen.
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'SITUATIE AAN HET FRONT IN DE OCHTEND VAN 7 JUNI HET OFFENSIEF VAN KIEV VERLIEST AAN KRACHT 2008 80.0X ISO Shutter 100 /400 AE AFC 00:39:43 Storage WIDE ZUID 00.0 00,0 00,0 RAPPORT 9.0 vS 282,0円 0431.4ASL FPV'
Alle reacties:
Jij, Bernard Claeys, Claus Ronny en 22 anderen
15 opmerkingen
9 keer gedeeld
Boos
Boos
Opmerking plaatsen
Delen

Geen opmerkingen:

De Propaganda van de Halsema's in Nederland

 Now what to think about this:   The mayors argue that while criticism of the Israeli government is not anti-Semitism in itself, “holding Je...