zondag 25 juni 2023

NRC's NAVO-Journalistiek. Veel Meningen. Weinig Feiten

 https://www.nrc.nl/nieuws/2023/06/25/de-afgebroken-opstand-van-de-wagner-groep-liet-vooral-zien-hoe-zwak-en-angstig-vladimir-poetin-is-a4168124

De afgebroken opstand van de Wagner Groep liet vooral zien hoe zwak en angstig Vladimir Poetin is

Muiterij in Rusland

3 opmerkingen:

Anoniem zei

“… het is ‘eerste hulp’ bij het nieuws van de dag.” … alsof ik verdomme mentaal beperkt ben en me moet vervoegen bij een hulpdienst om het ‘nieuws van de dag’ te kunnen vatten … het toont wederom maar weer eens de zó ont-zet-tend misplaatste arrogantie van deze journalisten en hùn journalistiek aan … misselijkmakend gewoon … stelletje mislukkelingen dat het, ook hiermee weer aangetoond, zijn.

Mvg, Arnoud

Anoniem zei

......Because I knew I had to rise above it all, or drown in my own shit.....

Beste Arnoud, als het je zo emotioneel aangrijpt is er een simpele oplossing: niet meer lezen, je mist echt NIETS.
Ik ga elke dag leterlijk in minder dan 3 minuten door alle koppen van NRC en VK heen. (voornamelijk om te weten welke overheidsreguleringen veranderd worden)
Voor duiding van politiek terzake doende issues , moet je je heil toch echt ergens anders zoeken.
Een wijder perspectief op de wereld , die nodig is voor het kweken van de voor jou juiste mate aan stoïcijnse distantie, is te vinden in boeken, volgens mij doet deze weblog wat dat betreft goede aanbevelingen.
Als je de Youtube filmpjes van 4 jaar geleden tussen Houcke en Kees van der Pijl terugkijkt , kun je niet anders dan concluderen zij samen een goed begrip van internationale betrekkingen hebben en wat de hoofdzaken zijn.
Dan blijkt dat NRC één grote bak ruis is, tenminste als je geïnteresseerd bent in de waarheid.
Enfin het feit (wat mij dankzij deze weblog bekend is geworden), dat NRC zich verplicht heeft in lijn te lopen met de NAVO-lijn , verzekert je ervan dat je er op bepaalde punten geen onpartijdige verslaggeving van hoeft te verwachten.

Anoniem zei

Daar kan ik nog aan toe voegen , dat zelfs alleen de koppen snellen van het NRC en VK , een aanslag kan zijn op het gezond verstand aangezien het één grote warboel is van het verknopen van onbelangrijke bijzaken, stellen van onbelangrijke vragen, het stellen van in zichzelf tegenstrijdige vragen , het verknopen van emoties met puur zakelijke kwesties , het bijna persoonlijk aanspreken op schuldgevoelens etcetera etcetera etcetera.
Behalve de ideologisch gekleurde en vertekende berichtgeving, is het voor iemand , die niet getraind is in "netjes denken" , een reëel risico om bij overdosering van deze kranten zijn kritische vermogens langzaamaan gelobotimiseerd te zien worden.
Enkele opinie"makers" daargelaten.

Halsema Dient Af te Treden

  https://twitter.com/nikitsh/status/1788261715085254985 Disrupt @nikitsh Als deze antidemocratische, gewelddadige taferelen niet het aftred...