zaterdag 5 november 2022

Het Joods Tribalisme is Racistisch

 

Het valt niet meer te ontkennen dat de meerderheid van de Joden in Israel racisten en zelfs fascisten zijn, en dat het land een Apartheidsstaat heeft gecreëerd. In het september/oktober nummer van het goed geïnformeerde tijdschrift Soemoed schrijft de vooraanstaande Britse journalist Jonathan Cook: 

'Zionisme is een vorm van ideologisch groepsdenken dat prioriteit geeft aan voorrechten voor joden boven voorrechten op juridisch, militair en politiek gebied. Hoe links je jezelf ook kwalificeert, als je het zionisme aanhangt, vind je etnischeonderscheid uiterst belangrijk -- en alleen al om die reden ben je racistisch.'

Hetzelfde geldt voor christelijke en joodse zionisten buiten Israel. Voor de laatsten geldt ook nog dat hun tribalisme  verblindend werkt. Geen fatsoenlijke burger kan dit nog rechtvaardigen. Het is buitengewoon cynisch dat nu juist Joden uiteindelijk een evenbeeld zijn geworden van de nazi's.






1 opmerking:

Rene Westermann zei

Golda Meir beweert, ik citeer:
'Nu, na het proces tegen de Duitse Oorlogsmisdadiger Adolf Eichmann, in Jeruzalem in 1961, iedereen weet wat de Nazi's en hun handlangers ons [het uitverkoren volk, volgens Golda Meir haar voorgangers en opvolgers] hebben aangedaan, kunnen wij alles doen wat wij willen en heeft niemand het recht ons te bekritiseren en te vertellen wat wij moeten doen. Ik krijg hier een rottige smaak bij: Golda Meir geeft hiermee de vrijbrief voor een nieuwe volkerenmoord. Gruwelijk. Zij heeft opdracht gegeven tot vele aanslagen in Europa na de olympische spelen in München augustus/september 1972, als reactie op de acties van Zwarte September aldaar. Tot mijn ontsteltenis, verdriet en afschuw heb ik moeten zien waartoe haar vrijbrief in de toekomst zal leiden..
Had ik dit maar destijds als 12 jarige geweten..

Antisemitisme? HAHA

  Abu Har al-Goudhadi @HarryVeenendaal · 32 m Geestig. Nauwelijks Kamerleden tijdens het #antisemitismedebat . Donderdag 16:00 uur. Vrijdag ...