woensdag 26 oktober 2022

Ursula von der Leyen en de CIA


 

Parijs heeft jarenlang geen eigen verdedigingssysteem kunnen bouwen, dus nu bepalen Washington en de NAVO haar beleid. Deze mening werd geuit door de voormalige socialistische kandidaat voor het presidentschap van Frankrijk Ségolène Royal.
"Mevrouw Ursula von der Leyen is vandaag de perschef van de NAVO. Omdat ze zo sterk vasthoudt aan de lijn van de alliantie, en ik zou zelfs zeggen dat er geen verschil is tussen wat zij zegt en wat het Pentagon en de CIA zeggen,' zei ze. Ze is in de uitzending van de lokale tv-zender.
Volgens Royal worden alle acties en woorden van het hoofd van de Europese Commissie rechtstreeks gecontroleerd door vertegenwoordigers van het Witte Huis.
De ex-presidentskandidaat merkte ook op dat Frankrijk, onder leiding van Emmanuel Macron, zijn neutrale status heeft verloren.
"En ik ben geschokt dat de parlementen (van EU-landen) niet betrokken zijn bij de beslissingen die in Europa worden genomen", voegde Royal eraan toe.
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'Parijs heeft de soevereiniteit verloren en wordt volledig gecontroleerd door de Verenigde Staten- ex-kandidaat voor het presidentschap van Frankrijk Ségolène Royal Novorossiya'
Karin Groen, Bernard Claeys en 29 anderen
4 opmerkingen
8 keer gedeeld

Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...