De Spaanse krant El Pais heeft een vertrouwelijk document van de Europese Unie gepubliceerd. Hieruit blijkt dat de elites in Brussel erg bang zijn voor rellen, die worden verwacht als gevolg van de zelfdestructieve gasboycots. Dergelijke rellen zijn reeds aan de gang in andere landen, met honderden doden (zie Sri Lanka). Er wordt hevig gediscussieerd over de vraag of de particuliere huishoudens dan wel de industrie het eerst moeten worden gerantsoeneerd, meldt Willi Huber.

De ineenstorting nadert met reuzenstappen. Alles is zelf veroorzaakt, niets is echt nodig. Inflatie, aanbodtekorten, energietekorten en binnenkort voedseltekorten zijn allemaal logische gevolgen van de doelbewuste acties van de globalistische politieke elites die bijna alle landen in de EU controleren.

Dissident:

Het stukje van Report24 gaat nog verder, maar is niet interessant. Waar het om gaat is dat de EU in gaat storten. Dat gaat alle Europeanen heel veel pijn doen. Maar uiteindelijk zullen we beter af zijn als we van deze dictatuur verlost zijn.

Het is ironisch dat de EU een Amerikaanse eis was na WW2 en dat diezelfde Amerikanen de onderdanigheid van de EU aan hun imperiale ambities zo ver drijven, dat net dat de EU opblaast.

De eis om Europa los te koppelen van grondstoffengrootmacht Rusland is volkomen onrealistisch en zal het einde van de Amerikaanse vazalstaat betekenen. Wat alleen maar logisch is, omdat het met de VS ook gedaan is.

Als de meester sterft, is de slaaf weer vrij.

Als de bezetter na 80 jaar eindelijk, God zij dank, ten ondergaat, kunnen de Europese natiestaten misschien eindelijk zelf weer bepalen wat goed en gewenst is.

Weg met de Yanks, weg met de EU, en weg met de NAVO !!


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:

https://dissident.one/2022/05/15/32312/