zondag 23 januari 2022

Het Mislukte Tegengeluid van Weltschmerz.

'Steun het Tegengeluid,' dat is de kreet van Café Weltschmerz. Maar welk 'Tegengeluid'? Terwijl de oorlogspropaganda blijft toenemen, focust het 'Tegengeluid' zich op de eigen 'Gezondheid boven alles.' Weer een Gemiste Kans. 

Gezondheid boven alles
Duncan Robles en Mike Verest 

In deze aflevering van Next gaan Duncan Robles en holistisch gezondheidsdeskundige Mike Verest met elkaar in gesprek om te praten over hoe je je gezondheid kunt optimaliseren.

Kort samengevat reikt Mike drie manieren aan die geen euro kosten, namelijk vasten, koude en ademhaling. Deze eeuwenoude toepasbare methoden zijn voor iedereen, overal en altijd toegankelijk.

Daarnaast bespreken zij de mogelijk nadelige gevolgen van het vaccin. Wat kan iemand met prikspijt doen om zijn of haar gezondheid op natuurlijke wijze een boost te geven en zichzelf te ontdoen van zware metalen en giftige stoffen?
De basis voor een gezonde samenleving begint immers bij een goede gezondheid.

We mogen dan in ietwat gure tijden leven, het zijn juist dit soort gesprekken die het blikveld kunnen doen kantelen, om zo de spreekwoordelijke horizon te kunnen verbreden. Aldus hopen wij met onze video’s wat perspectief en inspiratie te geven, en om de regie over je gezondheid in eigen hand te nemen of te behouden. Want uiteindelijk schuilt daarin de ware kracht van de mens.

En tot slot, op 5 februari geeft Ruslanddeskundige Marie Thérèse ter Haar de lezing ‘De strijd tussen Rusland en het Westen: “zijn zij nou gek of zijn wij het?”’. Kaarten voor wat een boeiende bijeenkomst belooft te worden, zijn hier te verkrijgen.

Max von Kreyfelt, oprichter van Café Weltschmerz
 
Bekijk de video hier
Meer interviews van de afgelopen tijd:
De kijk van God op de coronacrisis
Peter Toonen en Hans Siepel

In deze uitzending bespreekt Peter Toonen het boek van oud-topambtenaar Hans Siepel, genaamd “Met Godsverstand: Build Christianity Back Better”. Siepel beoogt met zijn boek de coronacritici en de ‘wappiebeweging’ een gemeenschappelijk ‘tegenverhaal’ aan te reiken geïnspireerd door wat Siepel noemt, de universele wijsheid. Aldus, zo betoogt hij, kan dit leiden tot een fundamenteel ander mens- en wereldbeeld.

Hij trekt onder meer de vergelijking met Galilei, die 500 jaar geleden in dezelfde positie verkeerde als de wappiebeweging nu. Ook Galilei daagde de toenmalige christelijke machthebbers uit. Net als nu gebeurt, met het vergelijkbare verwijt, namelijk “uw kijk op de werkelijkheid klopt niet!” In zijn boek trekt hij de parallel met hoe de machthebbers van toen, alsook het pluche van nu, reageren op tegenstand. De parallellen liegen er in ieder geval niet om. 
 
Bekijk de video hier
Aansprakelijkheid en COVID-19 injecties. Hoe zit het écht?
Jeroen Pols en Maria Louise-Genet

Zoals iedere week, nemen mr. Jeroen Pols en mw. mr. Maria-Louise Genet ook deze week weer samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door. En ook dit maal staat de vaccinatiecampagne centraal, om precies te zijn de juridische aansprakelijkheid in het geval van letsel en aanverwanten.

Ook verwittigen ze de kijker van een paar huishoudelijke mededelingen. Zo zullen er Zoom colleges volgen waarin je leert je eigen jurist te worden. En tevens zal er eind januari een cursus plaatsvinden onder de naam Demonstraties & Arrestaties. Meer informatie is tevens hier te vinden.  
 
Bekijk de video hier
Poppencast.tv #14 – “Het hart kun je niet manipuleren”
Krokodillentranen van een Mol. Trommelend de bak in. VNO/NCW in de gehaktmolen.

Tommy kan opgehaald worden bij kassa 4. Veel Omikronzin. Recht voor zijn raap, maar altijd uit het hart in Poppencast.tv #14.

Jij kunt aanwezig zijn bij de opnames van Poppencast.tv #15 op dinsdag 25 januari a.s. Meer informatie en kaartverkoop via de link onder video.
 
Bekijk de video hier
Verlichten van polarisatie

Ferdinand van der Neut en Max von Kreyfelt

In dit gesprek wordt Max von Kreyfelt stevig aan de tand gevoeld over de groeiende polarisatie in Nederland en de rol van Café Weltschmerz daarin. Ferdinand van der Neut, hoofdredacteur van het tijdboek LuMens schuwt niet om harde noten te kraken kritische vragen te stellen. Hoe zou het anders zou kunnen? En is er een manier om als land niet verder uit elkaar te groeien, maar juist nader tot elkaar te komen?
 

Bekijk de video hier
Voordracht Karel van Wolferen nr. 33:

“Rutte IV en de beweegredenen van de deelnemende leugenaars”

Hoofdredacteur van het nieuwsblad Gezond Verstand Karel van Wolferen introduceert het nieuwste nummer van Gezond Verstand door zijn eigen geschreven artikel voor te lezen.

Bekijk de video hier

1 opmerking:

Feng Chsang zei

He Stan,
Onverstanding om het front te breken.
Opgesloten binnen een totalitaire staat moet je gezond zijn om de komende twee jaar in Nederland weerstand te kunnen bieden aan de valsheid van de uitvoerende ambtenaren en onze nieuwe niet democratisch gekozen heersers.
Derhalve lijkt het me zinnig dat Weltschmerz daar een hoofdstukje aan besteedt.

Sportiviteit kun je het ook noemen.
Zeker omdat jij zelf ook pas begon met je kritiek toen de c19 demonstranten voor je deur voorbij kwamen.
Vr. groet,
Feng

Het Nihilistische Israel

‘Het Westen heeft de wereld niet gewonnen door de superioriteit van zijn ideeën, waarden of religie, maar eerder door zijn superioriteit in ...