zondag 21 november 2021

Politie-Intimidatie. Er gebeurt iets heel griezeligs in Nederland 2

Wie zijn dit? Wie controleert hun optreden? 

Waarom staat een deel van de Nederlandse politie zo vijandig tegenover het publiek? Waarom tracht een deel van de Nederlandse politie de belastingbetalende burger te vernederen? Waar is zijn haat op gebaseerd? En waarom laten de autoriteiten het buitensporige politiegeweld toe? Dat er een tweedeling is ontstaan in de westerse zogeheten democratieën is bekend, maar betekent dit dat de macht kan doen wat het wil? Hoe lang gaat het duren voordat de eerste doden vallen? Waar wacht de bureaucratie op? Waarom  worden politiemensen die zich als agent-provocateurs gedragen, de vrije hand gegeven? Waarom accepteert men politie-knokploegen? Is er een ander antwoord mogelijk dan dat de macht zo angstig is geworden dat ze doorgaat met het voorbereiden van een totalitaire staat? Wie controleert de controleurs?

Deze politieman die zich tegenover mij als een agent-provocateur opstelde, draaide zich snel om toen ik een foto van hem wilde maken. Hij liep  vervolgens naar onderstaande politiebus toe, de agenten die daar instapten weigerden mij de naam van zijn commandant te geven. Ik zou graag van het Amsterdamse stadsbestuur weten wie zich verantwoordelijk voelt voor het buitensporig politiegedrag van deze mensen.  


Ik heb de twee reacties net naar een raadslid van elke partij  gestuurd van de gemeente Amsterdam. Behalve aan mevrouw Nanninga, die mij te extreem is. In afwachting van een reactie. Ik hou u op de hoogte.



3 opmerkingen:

Paulus zei

Ik lees ook dat politiemensen steeds vaker in de privésituatie worden bedreigd. Daar heeft hun familie ook last van. Dat ontstaat ook doordat hun foto en naam gewild of niet in de publiciteit komt. Houd jij daar rekning mee bij jou wens om foto's en namen op internet te zetten?

stan zei

nee, zeker niet wanneer ik als burger van de stad amsterdam ongevraagd beledigd wordt, in een poging mij te vernederen. wanneer de politie zich weet te gedragen zal niemand hen bedreigen. maar als een politieman een 74-jarige bejaarde als ik gaat beledigen, dan moet dit aan de kaak worden gesteld, om te voorkomen dat we hier zuid-amerikaanse toestanden krijgen. begrijp je, de mentaliteit van dit soort horken moet bestreden worden, paulus

Sjuul van Dissel zei

Want zielige fascisten hebben we al zat?
Heb jaren een waterpolitieagent als buurman gehad, het is alweer een tijdje geleden maar op mijn constatering dat het blauw van zijn uniform tegenwoordig zwart is zei hij dat oude tijden herleven.
En censuur hebben we ook al zat. Houdt jij daar wel rekening mee?
https://www.facebook.com/sjuul.vandissel

Antisemitisme? HAHA

  Abu Har al-Goudhadi @HarryVeenendaal · 32 m Geestig. Nauwelijks Kamerleden tijdens het #antisemitismedebat . Donderdag 16:00 uur. Vrijdag ...