zondag 16 augustus 2020

The Endgame

 

Ramon Walter
Vorig jaar oktober plaatste ik deze video waarin ze al melden dat er uitgeroepen werd tot een wereldwijde pandemie en vaccinatiedwang.
In november was ik in israël bij een bijeenkomst voor "verplichte geïnformeerde toestemming" over vaccineren, waarin deze verborgen agenda ook al besproken werd. Ik heb in december meerdere video's gemaakt waarin ik vertelde dat ze in 2020 uitroepen op een wereldwijde pandemie en een vaccinatiedwang en uitroeiing van een groot deel van de mensheid.
Ik ga voor de leefcommunities! Ik zal buiten de maatschappij vallen want ik laat me niet vaccineren, ook niet onder dwang. Mijn hart huilt, hoe lang de mensheid al gebukt gaat onder een zwaar gestoorde psychotische beïnvloeding van buitenaf.
Vele mensen worden op dit moment nu al aan de kant gezet omdat ze zich niet laten vaccineren, kijk naar de zorg en de kinderdagverblijven. Terwijl steeds meer banen verdwijnen en het werk vaker wordt verricht door Artificial Intelligence (AI), dit hoort allemaal bij het plan. De komende maanden zal dit uitbreiden voordat de grote klapper komen zal.
Hou je nog 1 keer vast want we gaan de grootste rollercoaster in, en ik wens iedereen alle succes en geluk in deze endgame.
0:29 / 27:30




1 opmerking:

Anoniem zei

interessant, ik ben wel benieuwd naar Ramon Walter, in welke hoedanigheid was hij in Israël bij de door hem genoemde bijeenkomst? Hoe kon hij daaraan deelnemen? Op welke media buiten facebook is hij nog meer actief om zijn woord te verspreiden?

US Jews and Non-Jews Working Together

  Husam Zomlot @hzomlot · 12 u Moving 12:07 a.m. · 25 apr. 2024 · 11,8K Weergaven https://twitter.com/ofercass/status/1783256489295052990