donderdag 20 augustus 2020

Dutch Fascism

 politie

Foto: Jos van Zetten CC BY 2.0

Politie treedt keihard op tegen weerloze dames bij coronaprotest: ‘Fascistische methodes’


De politie heeft in Den Haag hard opgetreden bij een demonstratie tegen de coronamaatregelen. Bij het gebouw van de Tweede Kamer, rond het Binnenhof en op het Plein was veel politie op de been om de betogers tegen te houden. Ook de undercoveragenten waren weer aanwezig. Het Tweede Kamergebouw is afgesloten en niemand kan het Binnenhof op.

Een fotograaf van het ANP heeft op Twitter beelden geplaatst van het politieoptreden tegen de betogers. Vooral filmpjes van twee dames die klappen krijgen en undercovers die de aftocht blazen, roepen veel verontwaardiging op:


“Klap met de wapenstok, vol in het gelaat, daarna op het bovenbeen en ferme douw met het schild. Grote, stoere kerel tegen twee oudere dames, die letterlijk opgetild hadden kunnen worden. Gaat weer lekker, politie Den Haag. Zijn jullie ook zo fier de Schilderswijk ingegaan?” twittert Robert Bor.

Percolator voegt toe: “Zo gaat de Nederlandse politie met vreedzame oudere blanke burgers om. Gewelddadige moslimjongeren die de straten terroriseren in de Schilderswijk en op Kanaleneiland mogen daarentegen gewoon urenlang hun gang gaan.”

Fascistische methodes

IDNL (Identiteit Nederland) schrijft: “Dit is hoe politie Den Haag twee weerloze oudere autochtone Nederlandse dames behandelt. Naar het Nederlandse volk wordt wel zo opgetreden door de politiek en de politietop. Deze twee agenten moeten zich diep schamen.”

“Mensen komen in verzet tegen fascistische methodes van arrestatieteams tegen burgers die voor hun grondrechten optreden tegen de viruswaanzin,” zegt politiek wetenschapper Kees van der Pijl.

https://www.ninefornews.nl/politie-treedt-keihard-op-tegen-weerloze-dames-bij-coronaprotest-fascistische-methodes/?fbclid=IwAR3IKMT8ZhV0PGZRgRP2saZSTDJrRSYr1-BKFUd2YSUqxcyiDBq74pFTa28

Geen opmerkingen:

Atlanta cops have now ARRESTED the Chair of Emory University’s Philosophy Department

 what happens in the west right now? why are citizens not allowed to protest against zionist genocide?  Jackson Hinkle  @jacksonhinklle Atl...