zaterdag 22 augustus 2020

Nederlandse Politiebeulen Krijgen Vrij Spel van de Gevestigde Orde

 

Geheime Politie van Rutte opnieuw in bloedige actie tijdens demo 20 augustus

Slachtoffer politie geweld

Als vervolg van de demonstratie op het Plein op 20 augustus vindt er nog een plaats. Dat is de Demonstratie voor de Vrijheid en tegen de Spoedwet op de Lange Vijverberg met toestemming van de burgemeester van 14.00 – 16.00. Omstreeks 15.00 uur slaan leden van de geheime politie (Romeo‘s) toe. Even verderop de Lange Vijverberg staat een politiewagen waaruit de gemaskerde agenten springen. Deze eenheid, blijkbaar gespecialiseerd in het provoceren van betogers tijdens demo’s en in banale terreur, waren al eerder actief en duidelijk in beeld tijdens demonstraties tegen het corona beleid van de regering.

Demo Lange Vijverhof

Blijkbaar hebben ze slechts een doel: provoceren. Met dat doel mishandelen ze een heer die rustig op een bankje toekijkt hoe de mensen vreedzaam protesteren. Dit roept woede en weerzin op bij de aanwezigen die hier vreedzaam manifesteren. Journalisten van reguliere media en NPO berichten later dat de demonstranten gewelddadig waren. De beste lezer begrijpt nu hoe dit echt in elkaar zit.

Even later trekt de geheime politie zich gedwongen terug in de politie-auto en rijden weg. Hun klus is blijkbaar geklaard. Met als voornaamste resultaat een aan het hoofd bloedende man en beelden die vrijheidsdemonstranten in een kwaad daglicht moeten stellen wanneer je, zoals de reguliere media dat gewend zijn te doen, slechts een stukje van de gebeurtenissen aan de bevolking laat zien!

Bekijk deze ontluisterende actie van de geheime politie, vastgelegd door omstanders.

Meer acties Geheime Politie

Beelden gemaakt op de dag van de demo in Den Haag op 21 juni laten zien dat politie in burger zich mengt onder de demonstranten. De demo verloopt vreedzaam tot aan het einde van de middag. De verklaring zit in under cover politie-eenheden die geweld gebruiken en om zo mensen uit te dagen zodat ze hen vervolgens kunnen arresteren. Zij worden echter bij meer demonstraties voor de vrijheid ingezet zoals op 5 mei en 28 juni.

De beelden gemaakt op 21 juni en 20 augustus laten glashelder zien hoe Rutte demonstranten in een kwaad daglicht probeert te stellen door inzet van zijn geheime politie. Later verspreiden de massa media dan die beelden die uitsluitend boze en verontwaardigde reacties van burgers laten zien.

Dit blijft gelukkig niet onopgemerkt. Steeds meer mensen zien dat de politie door de politiek misbruikt wordt om te provoceren en te intimideren. Foto’s van de leden van de Geheime Politie verspreiden zich als een hellevuur over het internet. Wanneer weigert de politie zich langer te laten misbruiken?

Lees alles over de Spoedwet hier.

Rob Vellekoop, 21 augustus 2020

https://www.dlmplus.nl/2020/08/22/geheime-politie-van-rutte-opnieuw-in-bloedige-actie-tijdens-demo-20-augustus/



Geen opmerkingen: