zondag 22 maart 2020

Hoe Dodelijk Zal de Ineenstorting Uitpakken?

New post on Apokalyps Nu!

Hoe dodelijk zal de ineenstorting van onze economie uitpakken?


by NL-AB

Onafhankelijk ervan of het nu beeld- en denken-bepalende virus zeer dodelijk is, of ook misschien wel helemaal niet, in feite ontbreekt er een actueel uiterst wezenlijke vraag volledig:
Hoe dodelijk zal de ineenstorting van onze economie uitpakken?
In een "geglobaliseerde wereld", waarin nog nauwelijks enige sociaal samenhangende economieën meer bestaan, is het wel zeker, dat deze vraag met "bijzonder dodelijk" beantwoord zal gaan worden. Niet alleen voor de "derde wereld" landen, maar ook voor de (nu bijna voorheen te benoemen) welvarende westerse landen.
De grote depressie heeft in de vorige eeuw hard huisgehouden. De depressie, welke nu aan het ontstaan is, moet vanuit de huidige wereldsituatie gezien, onvoorstelbaar veel erger gaan worden.
Dat het financiële systeem gedurende de afgelopen periode al aan het instorten was, kon "gemakkelijk" worden vastgesteld a.d.h.v. zeer vele kengetallen en hierover is erg veel onderzoek gedaan en die onderzoeken werden vaak ook goed gerapporteerd.
Dit zich buitengewoon misdadig- en corrupt- ontwikkelde financiële systeem wil zich, wanneer de mensheid in de economische afgrond is verdwenen, zich graag voordoen als goede herder. Daar begint nu soms al wat van door te klinken.
Voor dit systeem is het actuele "virus-bewustzijn" een groot strategisch geschenk. Toeval?
Vooral het westen produceert met name wapens ter ondersteuning van de wereldwijde vredeshandhaving. De actuele wapenverkopen overschrijden alle vroeger verkopen. Toch verdwijnt de schamele (echte) vrede in de wereld als sneeuw voor de zon.
Westerse landen hebben getekend voor het NIET-ontwikkelen van biologische wapens, zoals virussen. Tegelijkertijd is het algemeen bekend waar al die vele (geheime) laboratoria zich bevinden waar deze wapens, ook heden ten dage, worden ontwikkeld. Dat kost de samenleving vele miljarden, jaar op jaar.
Natuurlijk zullen deze officieel niet bestaande wapens ook nooit worden gebruikt. In ieder geval hoor je hier nooit iets over en mag je er ook niets over horen. "Samenzwering" heet dat dan. Maar dan weer geen "samenzwering" als het gaat om die geheime laboratoria, de onbekende virussen en het gewenste effect daarvan...
NL-AB | March 22, 2020 at 2:11 pm | Categories: Algemeen | URL: https://wp.me/p62BBs-qq2

Geen opmerkingen:

Zionists Torturing Deaf Palestinian

  Ayman AlKhaled heeft deze post opnieuw geplaatst Dr. Michelle Kalehzan @MichelleKalehz1 Whomever these sadistic IOF bullies are they shou...