maandag 2 december 2019

NRC Nep Nieuw over Trump



De NRC van maandag 2 december 2019 verspreidt 'Fake News.' De krant bericht: 'Trump zou alleen militaire hulp aan Oekraïne hebben willen hervatten als president Volodymyr Zelensky een onderzoek in zou stellen naar de Democratische presidentskandidaat Joe Biden en zijn zoon.'


De NRC verzwijgt dat uit de getuigenverhoren tot nu toe blijkt dat er geen bewijzen zijn dat president Trump datgene heeft gedaan waarvan hij beschuldigd wordt. Kijkt u maar: 


En toch blijft de NRC dit suggereren. Dat is nu een schoolvoorbeeld van 'Fake News.'



1 opmerking:

Bauke Jan Douma zei

De NRC verkracht haar berichtgeving door het woordje 'zou'. In feite is het hetzelfde corrupte spelletje als door Schiff en zijn 'hearsay'-bataljon gepleegd wordt. Het is correct zoals het er staat. Maar correct' is nog wat anders dan juiste informatie verschaffen en een zo compleet mogelijk beeld van de werkelijkheid schetsen.

Dat laatste, daar voelt de NRC zich kennelijk niet meer toe gehouden.

De NRC bedriegt, door het verzwijgen van de stand van zaken. De werkelijkheid is: datgene wat Schiff's hearsay-bataljon tot nu toe als feit over hebben kunnen leggen is: niets. Daarmee wordt de hele NRC-kop leugenachtige stemmingmakerij.

NRC is een risjes-krantje.

Pankaj Mishra: Misschien is Israël de toekomst van een failliete en uitgeputte wereld.

Dat het Duitse naziregime en zijn Europese collaborateurs zes miljoen Joden hadden vermoord, was na 1945 algemeen bekend. Maar jarenlang had...