woensdag 27 november 2019

Nederland als Proletenland


Nederland wordt in toenemende mate van laag tot hoog een racistisch proletenland. Zo liet de oud-minister van Defensie, de VVD-er Jeanine Hennis zich ontvallen dat zij 'vermoedelijk' premier Rutte jaren geleden had ingelicht over de burgerdoden die bij een Nederlandse luchtaanval in Irak zijn gevallen. Zij voegde hieraan toe dat 'ik geen aantallen [heb] genoemd,' en dat die informatie 'mondeling' was geweest. Het toppunt van cynisme was haar opmerking dat 'de toon niet alarmerend' was van  haar informatie betreffende burgerdoden. 

Zo, die zit. De blonde Hennis, met haar grove toet, besefte niet, zoals veel Nederlanders dit niet beseffen, dat zij daarmee zichzelf portretteerde als een raciste van de bovenste plank. Waren die doden namelijk Europeanen geweest, dan had de Nederlandse PVDA/VVD-regering onmiddellijk haar excuses aangeboden, maar omdat het hier om Arabieren ging, was 'de toon niet alarmerend.' Het betrof immers, in de ogen van de witte elite, niet meer dan 'collateral damage,' bijkomende schade, en een Arabier minder of meer telt in de ogen van deze politieke proleten niet. Maar dit soort racisme wordt, net als de  zwarte-pieten hysterie van de voorstanders, in het buitenland steeds minder geaccepteerd. Goddank.

Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...