vrijdag 1 maart 2019

Het Westen Steunt ISIS


ISIS-TERRORISTEN VERLATEN SYRIË en betalen grote sommen geld aan de VS om zo naar Europa te komen!

Een groot aantal ISIS-terroristen verlieten Syrië op weg naar Turkije en Irak, zij betalen een grote afkoopsom aan de VS regering en haar bondegenoten (nog) het SDF.

Volgens “diverse bronnen” werden meer dan 85 families tezamen met de ISIS-terroristen, overgebracht naar Turkije via gebieden die onder controle staan van het SDF (Koerdische militie)- en FSA-militanten (Free Syrian Army).


Een bron, het lid van de Iraakse Raad van Afgevaardigden Hassan Salem, beweert dat bijna 3.000 ISIS (Daesh)-terroristen werden geëvacueerd uit de provincie 
Deir-ez-zor en getransporteerd op meer dan 30 vrachtwagens, onder toezicht van de VS. De “westerse”MSM bericht dat het om “burgers” zou gaan, dit is volgens vele bronnen, aan de grond, een pertinente leugen. De VS en haar handlangers laten de burgers “wegrotten zonder hulp” in kamp al-Rukban en weigeren elke vorm medewerking. 

Volgens “diverse bronnen” heeft elke Daesh – ISIS terrorist minstens $ 10.000 betaald om de regio te mogen verlaten, waarbij moet worden opmerkt dat één terrorist van Oezbeekse afkomst zelfs $ 50.000 heeft betaald voor zichzelf en zijn familieleden om te ontsnappen.
Volgens het rapport zijn in totaal 1400 mensen op verschillende vrachtwagens in het geheim geëvacueerd uit Baqhuz Fawqani. Ook zijn honderden terroristen naar Irak overgebracht.
Bronnen beweren ook dat het Amerikaanse leger tienduizenden ISIS-terroristen en hun families heeft geholpen via de Oost-Eufraat regio te ontvluchten.

Gerelateerde afbeelding

De VS en haar handlangers laten de “burgers” “wegrotten zonder hulp” in kamp al-Rukban; Het Russische Ministerie van Defensie zei dat de VS en haar handlangers, blijven voorkomen dat de Syrische ontheemden in al-Rukban Camp in het gebied van Al-Tanf via humanitaire gangen naar hun bevrijde steden kunnen vertrekken. (SANA, foto: AFP)

De hele opzet van de VS en haar bondgenoten, de zogenaamde Coalitie, is de ISIS terroristen terug te laten keren naar Europa, al zeggen sommige landen en regeringen van niet. Laat je niet bedriegen, ze zullen uiteindelijk terugkomen naar Europa, om zo weer op een andere plek te worden ingezet. Al-Queda is ISIS geworden, het “huurlingen” leger van de VS/Israël en NATO. Echter hadden zij niet met weerstand van Rusland, Iran, het overlopen van Turkije en de vele activisten en “echte” journalisten gerekend, die “Social Media” gebruiken om de waarheid te laten zien. Daarom alle censuur, alle poppekast in de VS , ze zijn bang voor de waarheid, maar die komt bijna altijd uit!
De VS en haar bondgenoten hebben de afgelopen jaren vreselijke oorlogen gevoerd, waarbij miljoenen mensen het leven lieten, de “westerse”regeringen stonden erbij, keken erna, deden uiteindelijk mee met de slachting en ontkennen tot op de dag van vandaag!

Hieronder een video van Airways:

De video van Airwars brengt in kaart, elke luchtaanval van de “coalitie” in Syrië en Irak van 2014-2018 . De coalitie is sindsdien gestopt met melden waar ze luchtaanvallen hebben uitgevoerd (volgens hen zijn ze gestopt met bombarderen, maar de burgers in Irak en Syrië berichten anders), wat zo goed als betekent dat burgerslachtoffers veel moeilijker te achterhalen zijn. Al met al een ongeloofelijk aantal luchtaanvallen, verwoesting van een soevereine staat (staten), waar deze “westerse coalitie” tot op de dag van vandaag weigert te betalen voor de wederopbouw van Syrië, omdat “Dictator Assad” nog aan de macht is, Irak sinds 2003 bezet is en de mensen ongeloofelijk geleden hebben, kinderen geboren worden met veel afwijkingen doordat de VS verarmd Uranium gebruikt in haar wapens, ziekelijke machtspelletjes met dodelijke gevolgen voor burgers!

Geen opmerkingen:

NRC. Goedemorgen en Welterusten

  Goe Vandaag 16 APRIL 2024 Goedemorgen, Oekraïne slaakt een noodkreet: door het tekort aan munitie dreigt Rusland op alle fronten terrein t...