woensdag 10 oktober 2018

Sonja van den Ende: de nieuwe “hype” voor beschuldiging naar Assad en Syrië.

De Al-Dandal-hoax, de nieuwe “hype” voor beschuldiging naar Assad en Syrië.

DONEER EN STEUN ONS WERK
DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33
Afbeeldingsresultaat voor assad quotes
Zoals we (bijna) allemaal weten heeft het westen verloren in Syrië, de eerste keer sinds de imperialistische oorlogen, die gevoerd zijn in het midden-oosten.
Maar de leugen blijft en regeert nog steeds. Daarom duiken er zo nu en dan nieuwe documentaires op, zals bij ARTE-TV (EU gesponsorde zender, kantoor houdende te Strasbourg). Daar wordt nu een nieuw “complot “verhaal in elkaar gezet, of liever gezegd het “oude” verhaal in een nieuw jasje!
ARTE of Arte is een Franco-Duits cultuurtelevisiezender die uitzendt in het Duits en het Frans. Arte is een Europees economisch samenwerkingsverband gebaseerd in Straatsburg.Oprichters: Lothar Späth, François Mitterrand, Helmut Kohl Vervangen: La Cinq, La Sept.

Het Nabil-al-Dandal complot

Het begint allemaal in 2016, toen de ex-brigadegeneraal Nabil al-Dandal, zogenaamd overliep van het Syrische leger naar het FSA en daarna een boodschap naar Israël bracht, dat zij het FSA (Free Syrian Army gesponsord ook door Nederland) graag vrede met Israël willen.
Brigadegeneraal Nabil al-Dandal, was een (ex) officier bij de Syrische politieke veiligheidsdienst, die vanaf 2003 leiding gaf aan de afdeling politieke veiligheid in Latakia.
Al-Dandal legde de link tussen het ministerie van Binnenlandse Zaken en de afdelingen Politieke Veiligheid uit in de documentaire van Arte, zeggende dat “het bestuur van politieke veiligheid wordt beschouwd als één van de belangrijkste veiligheids’diensten die actief zijn in de Syrische veiligheidstroepen en dat het Syrische ministerie van Binnenlandse Zaken eigenlijk onder de controle is van deze politieke veiligheid dienst. ”
Defected Brigadier General Reveals Details of Ghazi Kanaan
Foto: Ghazi Kanaan en Bashar al-Assad
Al-Dandal zei verder dat “majoor-generaal Ghazi Kanaan  destijds in de begin periode van het aantreden van Bashar al-Assad, de  gouverneur van Libanon was gedurende meer dan twee decennia, hij minachtte Bashar Assad en vond hem te jong en incapabel om Syrië te regeren, er onstond zo een “machtstrijd tussen de nieuwe en oude generatie, zoals overal in landen plaatsvindt”.  Hafez Assad vertrouwde hem, ook al was hij een van de meest controversiële figuren onder zijn veiligheidsleiders. Kanaan bleef bij zijn overtuiging dat Bashar Assad naïef was in de politiek en dat degene die Syrië regeert politiek onderlegd moet zijn en dat Bashar Assad niet gekwalificeerd was, wat later als tegenovergesteld naar buiten is gekomen, Bashar al-Assad is een man van het volk gebleken en inmens populair.
Al-Dandal zei dat brigadegeneraal Ghazi Kanaan geloofde dat Bashar Assad het presidentschap niet waardig was en coördineerde samen met de destijds premier  Abdel-Halim Khaddam samen, om zelf president te worden. Dit is slecht afgelopen zoals we allemaal weten!
Na de steun aan de Syrische president Bashar Assad, als opvolger van zijn vader Hafez al-Assad, werd Kanaan in oktober 2002 teruggeroepen naar Damascus om het hoofd te worden van het Syrische directoraat voor politieke veiligheid, ter vervanging van Adnan Badr Hassan in de functie.  Hij werd opgevolgd door Rustum Ghazali, zijn plaatsvervanger in Libanon. In 2004, na een reeks bomaanslagen gericht tegen Hamas-leden die in Syrië een toevluchtsoord hadden gekregen, veronderstelde Syrië dat, de bomaanslagen, het het werk was van de Israëlische inlichtingendienst (Hamas is immers gemaakt en gefinancierd door Israël, dat is algemeen bekend, maar tegelijkertijd ook weer uitgeschakeld door Israël, een gecompliceerd verhaal, waar ik op terugkom in een ander artikel), werd Kanaan in oktober 2004 door president Assad toegewezen aan de kabinetspost van de minister van Binnenlandse Zaken in een kabinetswijzeging.  Het kabinet werd geleid door Muhammad Naji al-Otari.  Op het interne Syrische politieke toneel, werd Kanaan als dicht bij de president beschouwd, hoewel hij tegelijkertijd deel uitmaakte van de “oude garde” van de Syrische politiek en eerst veel bezwaren had tegen het aantreden van Bashar-al-Assad.
Op 30 juni 2005 verklaarden de Verenigde Staten, die Syrië onder druk hadden gezet en Syrië beschuldigde van de dood van Hariri (bomaanslag), de VS vorderde het beëindigen van de Syrische bezetting (uitgelegd in het westen als bezetting, maar destijd gevraagd te komen door Libanon, na de 1982 burgeroorlog, ondersteund door Israël), dat het alle bezittingen van Kanaan zou bevriezen, vanwege zijn betrokkenheid bij de bezetting van Libanon, en ook vanwege vermoedens van “corrupte activiteiten”.
Kanaan werd nog steeds niet beschouwd als een lid van de binnenste cirkel van Bashar Assad. Hij stond bekend , zoals hierboven beschreven, om nauwe banden met de voormalige vice-president, Abdul Halim Khaddam te hebben, die in de zomer van 2005 was afgetreden. Sommigen geloofden dat ze beiden een uitdagende machtbasis hadden kunnen ontwikkelen binnen de Syrische regionale tak van de Arabische Socialistische Baath-partij tegen Bashar al- Assad.
Over Kanaan’s veroordeling zei al-Dandal dat Bashar al- Assad een team stuurde om hem te vermoorden, en dat hij in coördinatie met de directeur van het kantoor van Kanaan hem had gedood met behulp van een pistool, hem in de mond had geschoten en vervolgens het pistool in zijn hand had gelegd om het zelfmoord te laten lijken.
Dit verhaal , zonder echte bewijzen, is waardeloos en is gebaseerd op vermoedens, beschuldigingen en intriges, die niet bewezen zijn.
Afbeeldingsresultaat voor Syrian Brigadier General Nabil al-Dandal
foto: Nabil al-Dandal
Al-Dandal vertelde verder in de documentaire dat Assad ISIS financieërde en Damascus en Syrië als doorvoerhaven (land) hebben laten gebruiken om in 2003 veel terroristen naar Irak te laten reizen en zo de VS aan te vallen, ook beschuldigde hij in de documentaire dat Assad in 2011 vele Jihadisten heeft vrijgelaten uit de Sednaya gevangenis. Diezelfde gevangenis van de “Ceaser-foto’s” (Amnesty). De Syrische regering heeft daadwerkelijk veel “moslimbroeders, toen nog geen ISIS”, vrijgelaten onder druk van de VS en Europa, die deze moslim-extremisten daar zelf heen gebracht hadden en wilden gebruiken voor de volgende oorlog, Syrië was aan de beurt!
Share this on WhatsAppDONEER EN STEUN ONS WERK DONATE AND SUPPORT US: IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33 De ontheemde families keren langzaam  terug naar hun huizen in Beit Jinn en de omliggende dorpen terug, nadat het Syrische Arabische leger de veiligheid en stabiliteit in het gebied volledig heeft hersteld. Beit Jinn Offensief Het Beit … Meer lezen over Bevrijding van Beit Jinn, Sednaya en westerse gesponsorde Hay’at Tahrir al-Sham en geheime vluchten via Shiphol naar Sednaya – Syrië!
De leider van Tahrir al-Sham, destijds Abu Jaber, had/heeft extreem salafistische jihadistische overtuigingen. Dit heeft ertoe geleid dat hij verschillende keren door de Syrische regering is gearresteerd. Hij zat gevangen in de Sednaya-gevangenis in 2005 en werd in 2011 vrijgelaten onder druk van het westen, de meeste gevangen in Sednaya waren jihadistische gevangenen die tijdens het  Syrische conflict verschillende salafistische rebellengroepen zouden vormen.
Jihadisten in Sednaya
Amnesty wilde i.s.m., de westerse MSM en politiek ons laten doen geloven dat er een dossier was met honderden (burgers) die onschuldig gefolterd en gevangen gehouden zouden worden in Sednaya er was zelf sprake van een vergelijking met de Holocaust, crematoria zouden er zijn, ze waren nog net niet vergast! Wat een propaganda, goebbels zou er weer blij van worden!.
Bovenstaand bericht is één van de vele propaganda berichten die in de zogenaamde “gerenommerde” kranten stond. Vol leugens en propaganda, gebaseerd op zogenaamde getuigen!
Weten we het nog 2001, “The war on Terror“, geheime vluchten ging naar allerlei landen in Europa en het Midden-Oosten. Ook werden er vliegtuigen gestuurd naar Syrië met Jihadisten uit o.a. Quantanamo Bay, gedwongen deals door de Amerikanen en NATO, die zouden verantwoordlijk zijn voor zogenaamde aanslagen in de VS en Europa. Ook vele Taliban en Turkmenen (waarvan er nu een hele enclave in Idlib te vinden is, zo’n 10.000). Ze werden in het geheim naar Syrië gevlogen en belandden zo in de Sednaya gevangenis, als staats, of eigenlijk “wereld” gevaarlijk!
Sednaya zat vol met deze salafisten, ook met veel Moslimbroeders, die de opstand in Hama hadden uitgevoerd onder zijn vader, President Hafez-al-Assad in de tachtige jaren van de vorige eeuw.
Nederland betrokken

Interview van ARGOS met Ko Colijn directeur van Instituut Clingendael, en Quirine Eijkman, woordvoerder van Amnesty International Nederland (2014)

Vraag aan Colijn Zijn Amerikaanse, Franse en Duitse inlichtingendiensten medeverantwoordelijk voor martelverhoren in Syrië? Zoekt ook de Nederlandse inlichtingendienst, de AIVD, toenadering tot de Syrische diensten? En,  is het denkbaar dat AIVD-informatie gebruikt wordt in Syrische martelkamers?       Argos, over diensten die over de grens gaan en over geheime deals met een van de meest verafschuwde regimes. 

Het ging o.a over Zammar Mohammed Haydar, ontvoerd en via schiphol naar SEDNAYA gebracht!

Citaat – Koninklijke Marechaussee

“Subject (Zammar Mohammed Haydar) is niet gesignaleerd door de Koninklijke Marechaussee op Schiphol. Zammar Mohammed Haydar, geboren op 1 januari 1961, staat ook niet geregistreerd op de passagierslijst van vlucht KL 3002 van 8 december 2001.”   

 Argos:

Ons verhaal begint op Schiphol, op 8 december 2001. Op die dag rapporteert de Koninklijke Marechaussee aan de Duitse collega’s van het Bundeskriminalamt, dat Zammar niet aan boord was van het vliegtuig dat hem vanuit Marokko terug naar Amsterdam had moeten brengen. Zammar is zes weken eerder, op 27 oktober, vanuit Hamburg, via Amsterdam, naar Casablanca gevlogen. Tijdens de heenreis heeft een Duitse rechercheur, die hem op Schiphol stiekem observeerde, nog wel gezien dat hij na een drie uur durende tussenstop inderdaad aan boord van het vliegtuig naar Casablanca is gestapt.  

Quirine Eijkman:

Mohammed Haydar Zammar is een Duitser van Syrische afkomst die eigenlijk zijn hele leven in Duitsland heeft gewoond. Hij was tien jaar oud toen hij naar Duitsland verhuisde. En die in het najaar van 2001, dus vlak na de aanslagen op de Twin Towers, gearresteerd is in Marokko en vermoedelijk door de CIA is overgebracht naar Syrië. Ik zeg vermoedelijk, omdat hij wel degelijk in Syrië is aangetroffen, maar er is nog geen sluitend bewijs dat de CIA verantwoordelijk is voor deze illegale overdracht. Men vermoedt dat hij betrokken is geweest bij het rekruteren van een aantal mensen, de zogenaamde Hamburg cell, die betrokken zouden zijn geweest bij de aanslagen op de World Trade Center. En direct na 9/11 is die al wel degelijk opgepakt en verhoord door de Duitse politie, ook weer vrijgelaten, dus hij was een vrij man. Maar in het najaar van 2001 is hij opgepakt door de Marokkaanse overheid en na drie weken is hij overgedragen naar Syrië.

Voor degende die zijn levensloop (Mohammed Haydar Zammar) willen lezen:

https://en.wikipedia.org/wiki/Mohammed_Haydar_Zammar

Dus werd de Syrische regering gedwongen deze terroristen onder te brengen en daarna weer vrij te laten, veel van hen vertrokken richting Europa, waar de eerste salafistische/jihadisten al in de jaren 90 van de vorige eeuw, vanuit Algerije (FIS) en Tunesië asiel gekregen hadden, nu kwamen er radicale Syriërs bij zoals de Iman Fawaz Jneid,: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4213061/haags-gebiedsverbod-voor-radicale-imam-fawaz-jneid-terecht ,die nog steeds kan prediken (onder toezicht, wat het er niet minder erg door maakt).
Nog “zwaardere” gevallen werden vastgezet in kamp Bucca in Irak, waar ook Abu-Bakr-Al-Bagdadi zat, a.k.a Shimon Elliot (2003 de verwoestende oorlog in Irak door de VS). Veel Irakezen, ex-militairen die na de val van Saddam Hussein, zonder iets daar stonden, met allemaal een familie te voeden en haat veel haat tegen Amerika en het westen. Resulterend in ISIS. Getraind werden ze wederom in kamp Bucca, door de CIA en MOSSAD, zodat ze op een later tijdstip, indien gewenst, ingezet konden worden tegen bijvoorbeeld Syrië en dat gebeurde in de zomer van 2015, met groot materieel veroverde ze delen van Syrië, i.o.v., de “masters” de VS en al snel werd een coalitie gevormd met de NAVO, om hen zogenaamd uit te schakelen. Het complot was rond (wie veel naar Homeland gekeken heeft, ziet een preciese weerspiegeling van deze gebeurtenissen, beginnend in Afghanistan in 2001).
President Assad en de Syrische regering stonden machteloos en moesten met lede ogen aanzien, hoe de Syrische bevolking systematisch uitgemoord en onderdrukt werden door ISIS en andere groepen die zich nadien bij hen aansloten, veel namen en groepen, maar met één doel het kalifaat en onderwerping, uitmoorden van Alawieten, Christenen en seculieren. Met behulp van de VS en het westen, die een complot gesponnen hadden tegen Assad.
In de documentaire kwam verder het verhaal van Ahmed Yahla naar voren, gesencureerd, met veel informatie weggelaten, zodat het net was alsof hij het “regime” Assad haatte, terwijl hij een seculiere, waarschijnlijk Aleviten (niet te verwarren met Alawieten) is en geen aanhanger van Gülen.
Complottheorieën worden er door de westerse overheden op los gelaten om zo hun handen in onschuld te wassen, voor oorlogsvoering op een soevereine staat, met als gevolg duizenden slachtoffers, door gesponsorde terroristen en bom aanvallen door ook Nederlandse F-16 piloten. Het veroorzaken van een immense vluchtelingenstroom waar Europa decennialang de gevolgen van zal dragen en dat alles in een opegezet plan om het midden-oosten te destabilizeren en te onderwerpen aan Israël, die geregeerd worden door een Zionistische agenda (niet te verwarren met echte Joden, dat is een geloof), waar ook Europa en de VS door geregeerd worden!
Wordt vervolgd vanuit Libanon…met een verslag over Ain al-Hilweh (, gesitueerd in Zuid-Libanon (Sidon) waar origineel  70,000 Palestijnse vluchtelingen waren en nu uitgegroeid tot  minstens 120,000 vluchtelingen, als gevolg van het Syrische conflict. De Libanese autohoriteiten kunnen er niet naar binnen, het is bezet door ISIS en andere jihadistische groepen, het kamp krijgt steun o.a. uit de EU en UNWRA.
Bron: Freesuriyah, raialyoum.com, Wikipedia, RTL, Syrian Observer, de wereldvanmorgen, Ahmed Yahla, Argos, ARTE-TV.

Geen opmerkingen: