zaterdag 24 maart 2018

Eva Cukier en Hubert Smeets. CIA?



  1. Tot zover Cukier van de NRC. Nu de feiten: 

    1. 'Putin "Likely" Ordered Russian Ex-Spy’s Poisoning, Britain Says,' aldus The New York Times van vrijdag 16 maart 2018. 
    https://www.nytimes.com/2018/03/16/world/europe/uk-russia-spy-putin-johnson.html

    2. 'Likely' betekent volgens Van Dale Groot Woordenboek Engels-Nederlands 'waarschijnlijk,' dus niet eens hoogstwaarschijnlijk

    3. De beschuldiging van de Britse regering is een politieke daad, niet gebaseerd op één of meerdere bewijzen. Het beschuldigen van een staatshoofd van een nucleaire grootmacht zonder ook maar over één bewijs te beschikken, is levensgevaarlijke demagogie. 

    De vraag is nu wat de oorzaken zijn die ertoe geleid hebben dat zowel westerse politici als westerse mainstream-media zich genoodzaakt voelen om zonder bewijzen de Russische Federatie te demoniseren?

    Is het 'waarschijnlijk' dat een propagandiste als Eva Cukier ook voor de CIA werkzaam is? En is het 'waarschijnlijk' dat Hubert Smeets, die ook voor de Atlantische Commissie actief is, tevens door de CIA wordt betaald? Ik gebruik met nadruk het begrip 'waarschijnlijk,' zoals dat door de Britse regering wordt ingezet. Begrijpt u?


    Eva Cukier, CIA? 'Niet handig'?


    Hubert Smeets, CIA? 'Niet handig'?



1 opmerking:

Gerrit zei

De opmerking: Het is Russisch zenuwgas is injuist. Moet zijn: Het is een zenuwgas dat tijdens de Sovjet Unie in meerdere Oost Europese landen werd geproduceerd. Iedere deskundige kan dit, omdat de samenstelling bekend is, eenvoudig namaken. En laat er nou toevallig 8 Miles van Sailsbury een fabriek staat die dit soort zenuwgas KAN maken. Toeval?
Prima artikel Dat mannetje is niet te vertrouwen. En hij is zeker de niet de enige.

Zionists Torturing Deaf Palestinian

  Ayman AlKhaled heeft deze post opnieuw geplaatst Dr. Michelle Kalehzan @MichelleKalehz1 Whomever these sadistic IOF bullies are they shou...