donderdag 30 oktober 2014

Hubert Smeets Neoliberale Propagandist 2




Circa tweederde Oekraine steunt Europa-koers : 63% voor Blok Porosjenko, Volksfront, Onderlinge Hulp en Timosjenko.

Ik citeer: 'Circa tweederde Oekraine steunt Europa-koers.'

'Tweederde Oekraïne'? Hoe kan dat wanneer 48 procent van de bevolking die kon stemmen niet de moeite nam om te stemmen?
En dat terwijl Smeets en zijn medepropagandisten het maandenlang hebben doen voorkomen dat de overgrote meerderheid van de bevolking ernaar smachtte onderdeel te worden van de neoliberale Europese Unie. Bovendien heeft Brussel al 11 miljard euro aan het nieuwe regime geschonken en de VS 5 miljard om de zogeheten 'democratische oppositie,' te financieren, onder wie neo-nazi's die met geweld het vorige regime ten val brachten. 
'Tweederde' van 52 procent is 34 procent. Dus collega Smeets, dit betekent dat net iets meer dan slechts éénderde van de kiesgerechtigden in de Oekraïne, die niet in het gebied van de separatisten leeft, de 'Europa-koers [steunt].' Dat is een absolute minderheid. Zouden de 'separatisten' hebben meegestemd dan zou dit percentage nog lager zijn geweest. 
Hubert, ouwe kameraad, hoe lang wil je deze propaganda volhouden? Welk belang heb jij persoonlijk bij het bedriegen van jouw publiek?
Jouw berichtgeving lijkt veel op die van de voormalige bolsjewisten, en op die in totalitair functionerende systemen. Hoe komt dat?

Verlies is geen overwinning! Ik verneem graag je antwoorden. Discussie is de kern van democratie.



Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...