maandag 13 oktober 2014

HBO Gangsters

Ik kreeg net het verzoek van HBO om op mijn 'favoriete gangster' te stemmen? Dit is een buitengewoon ziek verzoek, want de hoofdrolspelers van Boardwalk Empire zijn allen, geen één uitgezonderd, individuen met een ernstige psychische stoornis. Ze hebben geen van allen een geweten, en moorden en/of roven zonder wroeging. Het feit dat HBO dit vraagt is illustrerend voor hoe ziek onze samenleving is geworden. 




STEM OP DE GROOTSTE BOARDWALK EMPIRE FAN VAN NEDERLAND
De laatste aflevering van Boardwalk Empire nadert en daarom is HBO op zoek naar de nieuwe Nucky. Via de volgende link vind je alle gangsters die denken in zijn voetsporen te kunnen treden:bwefan.itshbo.nl. Stem op jouw favoriete gangster en help hem/haar de grootste Boardwalk Empire fan van Nederland te worden. Stemmen kan tot en met zondag 19 oktober (23:59 uur).

Op maandag 20 oktober maken we de tussenstand op en kan er vanaf 15:00 uur uitsluitend gestemd worden op de 10 gangsters met de meeste stemmen. Zij strijden op maandag 27 oktober in Amsterdam om de titel ' de grootste Boardwalk Empire fan van Nederland' waarbij de winnaar - naast eeuwige roem - een trip voor 2 personen naar Atlantic City wint!

2 opmerkingen:

Ron zei

Niets nieuws onder de zon......de jaren '70 Godfather 1 ...2......3.... "gangsters ,allen,geen een uitgezonderd met een ernstig psychische stoornis .....Ze hebben geen van allen een geweten, en moorden en/of roven zonder wroeging."
En toch keken,kijken we er met z'n allen naar........fascineert het ons.......
http://www.thegodfather.com/
Zo ziek was de wereld toen al.......

Ron zei

Pulp Fiction......Goodfellas.....etc etc stuk voor stuk "klassiekers"............

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...