vrijdag 1 februari 2013

Ko Colijn. Professor 12


Nederlandse 'deskundigen' in 'Aanval Israël op Syrië is logisch': Ko Colijn en Leo Kwarten, lees en huiver.

Ha fijn, daar hebben we hem weer, Ko Colijn, op herhaling, als opiniemaker opnieuw net als in 2003, volop bereid ons weer een nieuwe oorlog in te loodsen. Altijd klaar om westerse terreur te steunen. Dankzij zijn oppportunisme en conformisme is hij nu zelfs een heuse professor en directeur geworden.


'Colijn denkt dat de gevolgen wel zullen meevallen.' Iets soortgelijks dacht Ko Colijn aan de vooravond van de illegale Amerikaanse inval in Irak. Toen zat hij er flink naast, en nu de komende jaren opletten of deze vorstelijk gefinancierde Atlanticus eens een keer gelijk krijgt.  

'15-02-2003
Door Ko Colijn

Het voortbestaan van de Navo staat plotseling op het spel. En dat van de Veiligheidsraad en de Europese eenheid op buitenlands-politiek gebied. Alles hangt af van Blix.

Het ging het afgelopen halfjaar om de ontwapening van Irak. Maar sinds afgelopen weekend zijn de Navo, de Europese Unie en de Verenigde Naties zelf ineens de belangrijkste kwestie geworden. En, nog ongelooflijker, deze driedubbele crisis brak uit nadat nota bene de ''duif'' Colin Powell op 5 februari in de Veiligheidsraad een stapel 
belastende feiten over Saddam Hoessein op tafel had gelegd.'

http://www.vn.nl/Standaard-Media-Pagina/Irak-de-Olympus-schudt.htm

1 opmerking:

Anoniem zei

Inderdaad huiveringwekkend Stan...
Eigenlijk onge-lofe-lijk!!

Herman

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...