vrijdag 28 maart 2008

Geert Wilders 5

Al met al heeft Geert Wilders 1 fout gemaakt, of beter nog: hebben zijn Israelische opdrachtgevers gemaakt, die hij raadpleegt zodra het gaat om een hetze tegen Arabieren. Wilders en zijn opdrachtgevers beseffen niet dat de Nederlandse politiek een kwestie van geven en nemen is, terwijl de machtspolitiek in de wereld als uitgangspunt heeft: winner takes all. Wat Wilders en zijn opdrachtgevers willen, kan niet in het Nederlandse politieke klimaat. Misschien heeft de Israelische ambassade in Den Haag dit nu begrepen. Wilders niet, want die kan alleen maar de malloot uithangen. Een gevaarlijke malloot, maar toch een malloot.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is een mallot hoor Stan, een pathologische malloot, maar het genants zijn de media. Ik heb een half uurtje naar "Radio 1" geluisterd, ik kon het gezeik gewoon niet meer aanhoren. Wat een genant geleuter.

Anoniem zei

Stan, mijn reactie wordt het best verwoord in mijn weblog 'De Ontgoocheldoos'via :http://ontgoocheldoos.blogspot.com/2008/03/dus-toch_28.html .

Anoniem zei

Stan, in het geval van de nationale
blondgekuifde filmer heb je denk wel gelijk dat hij een hetze voert tegen de arabieren omdat hij een stroman is van Israel. Maar de filmknutselaar laat zich specifiek uit over moslims en de islam. Dat betreft niet alleen arabieren zoals jij het noemt, maar ook mensen uit Indonesie en Suriname.

stan zei

zeker, daar heb je gelijk in, maar die twee laatste groepen zijn voor hem collatoral damage. hem gaat het om de arabieren, als de vlees geworden vijand.

Anoniem zei

De AEL denkt te weten dat de zionistische MEMRI TV achter de productie van de film van Wilders zit.

http://netherland.arabeuropean.org/index.php?option=com_content&task=view&id=86&Itemid=1

Anoniem zei

Ik kan mij inderdaad niet aan de indruk onttrekken dat Wilders en Balkenende en wellicht enkele andere ingewijden die de neoconagenda aanhangen een een tweetje gespeeld hebben met FITNA.

1 dag online en daarna een doodsbedreiging door die "gevaarlijke "moslims.

Het meest frappante is nog wel dat in de tussentijd het de Westerse landen zijn die zonder enige echte aanleiding land op land binnenvallen, Israël blijven steunen in hun persoonlijke genocide en onze journaals te laf zijn om ook maar één onderzoekje te starten naar al deze wandaden.

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...