vrijdag 13 april 2018

De Volkskrant Corruptie

Op de voorpagina opent de Volkskrant vandaag met de volgende inleiding:

Het Westen wil de chloorgasaanval in Douma bestraffen, maar de oorlog in Syrië mag niet  verder uit de hand lopen.

Wat wordt hier gesteld? Welnu, dat de Syrische strijdkrachten het gebied van de terreurbeweging het Leger van de Islam met gifgas heeft bestookt. Welke bewijzen heeft de Volkskrant daarvoor? Geen, want een officieel onderzoek is nog niet afgerond. Hoe weet de Volkskrant dan zo zeker dat de schuldigen de Syrische strijdkrachten zijn? Dat weet de krant niet. De redactie heeft evenwel geen bewijzen nodig, en zeker geen juridisch houdbare bewijzen die een aanval op de Syriërs rechtvaardigen. Waarom is de Volkskrant zo corrupt? Omdat sommige redactieleden te nauwe banden hebben met de Powers that Be, én omdat de redactie gelooft in het recht van de sterkste. Het is een milieukwestie. Kijk maar naar deze twee hoofden. 
Philippe Remarque, hoofdredacteur van de Volkskrant en zijn echtgenote Sylvia Witteman. Een paar apart. Zij wonen, samen met hun drie kinderen in Amsterdam, zonder ooit Amerikaanse bombardementen te hoeven vrezen.1 opmerking:

Willem Willem zei

Wat de (klein)kinderen van dit beroemd getrouwde koppel zich nu of later kunnen afvragen: Pappa/Mamma, wat deed jij om de Derde Wereldoorlog te voorkomen?

A. Niets
B. Ik heb het juist aangestuurd op WOIII
C. Anders, namelijk.

Even voor de duidelijkheid: die vraag kan iedereen met (klein)kinderen zichzelf stellen.

De juistheid van het antwoord is alleen per persoon verschillend, tenzij je voor VK schrijft dan is maar een antwoord juist.

A Must Read: The Zionist Plan for the Middle East

“Greater Israel”: The Zionist Plan for the Middle East The Infamous "Oded Yinon Plan". Introduction by Michel Chossudovsky ...