zondag 19 november 2023

Frits Barend's Pathetisch Zionistisch Gezever

 Rene Westermann zei

U schrijft over Frits Barend, ik citeer:

de joods Nederlandse sportjournalist Frits Barend die tijdens de recente Kristallnacht-herdenking verklaarde dat hij lange tijd ervan uit was gegaan dat 'fascisme en racisme' nooit meer zou voorkomen, maar dat hij sinds '7 oktober' van dit jaar 'wel heel erg wakker' is 'geworden, helaas.' Barend doelde daarbij niet op de genocidale bombardementen van de zionistische 'Apartheidsstaat' Israel, waarbij ruim 11.000 Palestijnse burgers, vrouwen, meer dan 4000 kinderen en ongewapende mannen werden vermoord, maar op de aanval van de verzetsbeweging Hamas, waarbij een deel van de 1200 Joodse slachtoffers werd veroorzaakt door Israelische helicopters, zoals nu uit getuigeverklaringen duidelijk is geworden.

Ik heb hier aan toe te voegen: In het Nieuw Isrealitisch Weekblad van 11 november '23 schrijft hij: Wat had ik al mijn vermoorde familieleden een ‘concentratiekamp’ als Gaza gegund, dan had ik ze in elk geval gekend. 

Zie: https://niw.nl/moreel-kompas/

Wat een schaamteloze, respectloze, en onbeschofte houding van F. Barends. Ziezo, weer hebben wij de Musserts en de Blokzijls die nu Esther Voet of Frits Barends heten. Frits Barend was dus sportverslaggever? Ken uw sport met Frits Barends. Vermoord zoveel mogelijk Palestijnen. Dat NIW weekblad is een ordinair propagandablad. Alleen geschikt om uw fornuis mee schoon te maken

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Frits Barend is zo onbelangrijk als het maar zijn kan.
Ik vind het vervelender als intelligente mensen domme dingen gaan roepen.

Rene Westermann zei

Beste Anoniem,

U schrijft:

Frits Barend is zo onbelangrijk als het maar zijn kan.
Ik vind het vervelender als intelligente mensen domme dingen gaan roepen.

Als Frits Barend zich bij de sportverslaggeving had gehouden, had ik er geen aandacht aan besteed. Maar aangezien hij dingen gaat verkondigen zoals:

Wat had ik al mijn vermoorde familieleden een ‘concentratiekamp’ als Gaza gegund, dan had ik ze in elk geval gekend.

en in een gedicht van hem schrijft:

Ze [Hamas] beschermen raketten beter dan hun kinderen,

Dan wordt het een probleem, aangezien dit in de maatschappij van de ONVRIJHEID zich
afspeelt, en de agressieve propaganda [middels het N.I.W, Nieuw Isrealitisch weekblad] voor Israël niet schuwt, hetgeen mensenlevens kan kosten. F. Barend stelt zich bovendien ten dienste van de pro Israël lobby, met resultaat:

Ondanks waarschuwingen van ambtenaren dat Nederland zo mogelijk meewerkt aan "ernstige schendingen van het humanitair oorlogsrecht" heeft het demissionaire kabinet Rutte IV besloten door te gaan met het leveren van militaire onderdelen aan Israël.

Zie:

https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/nederland-blijft-israel-onderdelen-leveren-voor-f35-jets-die-gaza-bombarderen

en:

Golda Meir — #8 — Meir threatened to destroy the world with nukes during a BBC interview and more than once insisted that Palestinians "did not exist" as a people.

Zie:

https://stanvanhoucke.blogspot.com/2023/11/remember-israel-was-founded-on-jewish.html

Anoniem zei

Je hebt gelijk , ik bekijk dit teveel vanuit mijn persoonlijk perspectief , daarbij het maatschappelijk effect van Frits Barends uitspraken uit het oog verliezend. Want er zijn natuurlijk ook veel domme mensen in Nederland die iemand als Frits , alleen om het feit dat zijn hoofd jarenlang op TV te zien was, zien als een morele autoriteit of man van de wereld met een grote algemene ontwikkeling.
Feit is dat als je kop op TV wat zegt, dat automatisch een bepaalde maatschappelijke impact heeft , vanwege de reikwijdte van het medium , en het is daarom nuttig dat Stan dit aankaart.
Het wordt echter ondoenlijk om iedereen die voor verstandig doorgaat , maar kortzichtige opinies geeft op de TV , op het matje te roepen.
Groetjes van de anonieme rocker.