zaterdag 22 juli 2023

Het Beginselloze Extremisme van D'66

PETER BREEDVELD BEWEERT:

om heel eerlijk te zijn, ben ik de afgelopen tijd tot de ontdekking gekomen dat ik me eigenlijk het meest een D66’er voel. Een wat pragmatisch ingestelde progressieve liberaal. Ook omdat D66 de partij is die zich als enige mainstreamer steeds consequent heeft uitgesproken tegen Domrechts en racisme. Ik heb ook veel respect gekregen voor Sigrid Kaag.

https://www.frontaalnaakt.nl/archives/frans-timmermans-kan-het-einde-van-de-domrechtse-ijstijd-zijn.html?fbclid=IwAR3scCgw5VWtGOnHTyKkzeVyRmOG1ZmV3yHc1GPihGb2F71pdLeZda6aqFU

Zou meneer Breedveld nu werkelijk van mening zijn dat hij al die tijd in een democratie leeft? Het lijkt erop, nietwaar. Waarom dringt het niet door tot hem door dat de democratie allang vervangen is door een totalitaire technocratie, in handen van een schatrijke elite, die door de invoering van het neoliberalisme de kloof tussen arm en rijk almaar laat toenemen. Dat zeg ik niet, dit blijkt uit elk serieus wetenschappelijk onderbouwd onderzoek. Als er één partij is die niet deugt, is het wel D'66, een politieke stroming die geen beginsel bezit, en daardoor altijd in extremisme zal eindigen.


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Toch vond ik dit een HEEL MOOI artikel.
Ik ga slapen...

Anoniem zei

Ik moet zeggen dat de laatste Youtube column van Karel van Wolferen bij mij meer vragen opriep dan dit artikel , hoewel de foto natuurlijk prachtig is.
En dan met name de vraag wat de praktische consequenties zijn van het feit dat , net zoals tijdens de corona"crisis" , er wellicht over een aantal controversiële plannen beslist moet worden.
Zou dat wel eens dieper uitgediept zien willen worden , en van Wolferen doet zelf ook een oproep aan staatsrecht-specialisten om de situatie aan hem (Gezond Verstand) uit te leggen. In hoeverre is zijn typering van "demissionaire dictatuur" realistisch?

Anoniem zei

Ik stel voor om van deze virtuele omgeving tot een "frozen weblog" te maken.

Sjuul van Dissel zei

Over domlinks gesproken of over de o zo pragmatische profijtbeginselen.

Welk Zionistisch Tuig Verdedigt Halsema?

 Halsema verdedigt dit zionistische tuig. Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ISRAELI SETTLERS ATTACK AND ...