donderdag 6 april 2023

Joods Israelisch Terrorisme

Met steun van de EU en de VS is het fascistische regime vsan de zelfbenoemde 'Joodse staat' Israel niet alleen veranderd in een Apartheidsstaat maar krijgen de gewelddadige aanvallen van het Israelische leger en de Israelische politie genocidale kenmerken. Het NOS-Journaal meldt: 'Op beelden is te zien hoe de politie rubberkogels afvuurt op de Palestijnen in de moskee,' maar dit is een valse voorstelling van zaken aangezien deze zogeheten 'rubber kogels' bestaan uit een ijzeren kern met een laagje rubber erover heen. In Jeruzalem zag ik in het grootste Palestijnse ziekenhuis hoe jonge Palestijnse kinderen stierven als gevolg van deze, volgens de NOS 'rubberkogels.'  Al Jazeera bericht nu: 


Israel says more than 30 rockets fired from southern Lebanon

The rockets came in response to attacks by Israeli police on Palestinians in Al-Aqsa Mosque for two nights in a row.  

https://www.aljazeera.com/news/2023/4/6/israel-intercepts-rocket-fired-from-southern-lebanon-military


Gevreesd wordt dat het extreem rechtse Joodse regime de oorlog en internationale chaos in Oekraine zal aangrijpen om zoveel mogelijk Palestijnen te terroriseren en te verdrijven. Zoals gebruikelijk zwijgt het oorlogszuchtige Nederlandse kabinet in alle talen. 


Ziehier de Israelische Terreur: INFORMATION THE MAINSTREAM MEDIA USUALLY IGNORES 

woensdag 5 april 2023

Kaag en Ollongren: Waarom Verzwijgen Jullie dit Joods-Iraelisch Fascisme?

💥This is happening right now in Al-Aqsa Mosque! Israeli troops are using assault rifles to smash the heads and bodies of unarmed Palestinian men & women in the Mosque prayer hall! @OnlinePalEn #ApartheidIsrael #IsraeliCrimes

 

Geen opmerkingen: