Het WEF-kabinet wil van de Nederlandse boeren af, omdat het de beste boeren ter wereld zijn en goede boeren niet bijdragen aan het wereldontvolkingsprogramma van het WEF.

Onafhankelijke natiestaten zijn een doorn in het oog van de globalisten en daarom dienen voedselonafhankelijkheid en etnische homogeniteit afgebroken te worden. In het geval van het ruimen van de boeren snijdt het mes aan twee kanten, want én de voedselonafhankelijkheid wordt ondermijnd én er komt ruimte vrij om Derde Wereld horden te huisvesten.

https://dissident.one/2022/06/22/enorme-opkomst-bij-de-boerendemonstratie-in-stroe-vandaag/

Is dit een dissidente visie? Nee toch, 'etnische homogeniteit' en 'Derde Wereld horden,' dit zijn de bekende onderhuidse ressentimenten die men doorgaans aantreft bij Nederlandse racisten. Vanwaar die sympathie voor de veel te lang gesubsidieerde boeren, die boeren die elders hun inkomen kwijt raken omdat zij ('de horden')niet kunnen concurreren tegen de gedumpte land- en veeteelt producten uit bijvoorbeeld Nederland. Stop de asociale boerenbeweging en hun sympathisanten in Nederland.