woensdag 8 december 2021

Het Criminaliseren van de Minderheid

 

Andre Manuel
PREMIUM
Andre Manuel © Carlo ter Ellen DTCT

We maken van Oostvaardersplassen een Forumland

COLUMNEn wat als we de Ongevaccineerden nu eens gezellig bij elkaar drijven? Voor het overzicht. Dat we een stukje natuur afzetten in de Oostvaardersplassen. Hoeft wat mij betreft niet met echt prikkeldraad. Mag ook met vleesvervangers. Of Lego. Hoeft ook geen stroom op te staan. Misschien een 9-Volts batterij. Voor het idee. Maar het plan is dat we de Ongevaccineerden achter het gaas zetten om ze zo de aandacht te geven waar ze zo hartstochtelijk naar verlangen. Dat ze weten dat we aan ze denken. Noemen we dat een Gebrek Aan Concentratie Kampje.

Deze columnist beweert over  zichzelf: 'Ik ben een satiricus.' Het probleem is alleen dat een satiricus de macht aanvalt, en de massa. Wie valt hij hier nu aan? Niet de macht en zeker niet de meerderheid.


3 opmerkingen:

Rene Westermann zei

Het schrijven van deze Andre Manuel ademt de sfeer van kleinburgerlijke bekrompenheid, de typerende houding van de doorsnee Nederlander die maar wat aan sjoemelt om zelf zo min mogelijk schade op te lopen, levend in een land waar, volgens de historicus Prof. Dr. Johan Huizinga, 'Hypocrisie en farizeïsme individu en gemeenschap [belagen]!' en waar de bevolking ‘tot grondtrek’ heeft ‘dat het onheroïsch is.’ Het collaboreren met de macht, hoe totalitair die ook mag zijn, is als het ware genetisch gecodeerd in de ziel van de Nederlander. En daar zijn bewijzen genoeg van te vinden: De kleinburgerlijke bekrompenheid van de Nederlander uit zich in het kneuterige vermaak als het kijken naar het feuilleton 'Pleisterkade 17' van de K.R.O. O jee, sorry, ik ben even 46 jaar abuis...Tegenwoordig 'de slimste mens'? De Nederlander die maar wat sjoemelt, om zelf zo min mogelijk schade op te lopen...verantwoordelijkheid ontlopen zolang het niet goed uitkomt. Collaboreren met de macht: Zie mainstream media. Hypocrisie: zie het CIDI en het Nieuw Israëlitisch Weekblad. Weer hebben wij figuren als Eynthoven, Linthorst-Homan en de Quay, die nu Osterhaus, Bonten of Aura Timen heten, nee Prof. Huizinga, sinds uw waarnemingen in het Nederland van 1934 is er [behalve dan materialistisch en technocratisch] excuseert u mij, dat er nu, vele decennia na uw tijd, er eigenlijk niets is veranderd.

Anoniem zei

nog een mooi artikel in spiked: https://www.spiked-online.com/2021/12/06/the-death-of-europe/

dank en groet mvk

Mvk zei


The death of Europe

Mandatory vaccination spells the violent end of European liberalism.
https://www.spiked-online.com/2021/12/06/the-death-of-europe/

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...