maandag 6 december 2021

COVID

 

Als onderbouwing voor 2G-coronapas gebruikte De Jonge studie die daar nooit voor bedoeld is: ‘Dit is misleiding’

Coronaminister Hugo de Jonge gebruikte als onderbouwing voor de 2G-coronapas een modelstudie van de TU Delft. Maar deze studie is daar nooit voor bedoeld, zegt de auteur. Hij trekt zijn handen af van het model waarop het OMT en het kabinet de QR-code en het 2G-beleid baseren.

“Het model geeft geen onderbouwing voor wel of geen coronapas,” schreef auteur Bas Kolen aan Follow the Money. Het is gemaakt ‘om te kijken of je met acceptabele risico’s evenementen kan organiseren’.

Zegt niets over het nut

Het ministerie van Volksgezondheid bevestigt dat het onderzoek van Kolen dit najaar is gebruikt als ‘input voor OMT-adviezen ten aanzien van coronatoegangsbewijzen’, met de kanttekening dat het werk wel ‘verder gevalideerd moet worden’, schrijft Follow the Money.

De berekening die Kolen maakte, ging over één imaginair evenement met 100.000 bezoekers en ‘zegt niets over het nut van invoering van de QR-code’.

Misleiding

Denk-voorman Farid Azarkan reageert: “Dit is misleiding.” Kamerlid Lisa Westerveld (GroenLinks) zegt: “Na 645 dagen coronacrisis zou het demissionair kabinet onderbouwde voorstellen moeten doen.”

https://www.ninefornews.nl/als-onderbouwing-voor-2g-coronapas-gebruikte-de-jonge-studie-die-daar-nooit-voor-bedoeld-is-dit-is-misleiding/?fbclid=IwAR1RPQeZ6WpqzsNPU9C_gAX9Y1zfAoi32Z_I-YNJhslgppgiPO223xguXHQ

Geen opmerkingen:

Zionists Torturing Deaf Palestinian

  Ayman AlKhaled heeft deze post opnieuw geplaatst Dr. Michelle Kalehzan @MichelleKalehz1 Whomever these sadistic IOF bullies are they shou...