woensdag 13 oktober 2021

De NAVO vervaagt de grens tussen oorlog en vrede

 

De NAVO vervaagt de grens tussen oorlog en vrede 

in het Ruhrgebied

de-navo-vervaagt-de-grens-tussen-oorlog-en-vrede-in-het-ruhrgebied

13-10-21 09: 34: 00, 

In Bochum neemt het Agentschap voor Informatie en Communicatie van de NAVO (NCIA) mogelijk zijn intrek in de voormalige Opel-fabriek. De informatie- en communicatietechnologie verovert de concepten van oorlogsvoering – een ontwikkeling die de remmingsdrempel voor oorlog gevaarlijk kan verlagen. Niettemin zijn alle partijen die de NAVO steunen, behalve LINKS, voorstander van deze nieuwe NAVO-faciliteit in het Ruhrgebied. 

Door Bernhard Trautvetter.

Er bestaat een brandgevaarlijke wanverhouding tussen het gevaar van oorlog en de publieke perceptie ervan – de verantwoordelijken in de mainstream media en in de leidende partijen dragen daartoe bij: Ze maken de kwestie onbelangrijk. En wanneer de NAVO of de Bundeswehr in het discours worden gebracht, is dat als het tegendeel van wat het is: het wordt verkocht als een waarborg voor vrede. Intussen creëren het leger en zijn lobby steeds explosievere feiten – nu ook in het Ruhrgebied, waar de terugtrekking van grote ondernemingen de wens van het leger aanwakkert om braakliggende terreinen te bezetten. 

Neemt het NAVO cyberagentschap zijn intrek in de Opel-fabriek in Bochum?

 Lees verder

Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...