zaterdag 17 april 2021

Open brief aan het OMT - Ab Gietelink

 

Open brief aan het OMT - Ab Gietelink #56








2 opmerkingen:

Hans zei

Hopelijk worden ze door het volk gelyncht als het sterven na vaccinatie begint.

Sjuul van Dissel zei

Minachting en hypocrisie is hun grond attitude als de basis voor een geloof om het relevant te houden. Wat hun enige wens is uit vrees voor hun eigen gedachtes in politieke misdaden die tot elke prijs gerechtvaardigd moeten blijven, en stompzinnig door het electoraat moeten geaccepteerd blijven, als zou er geen alternatief zijn voor hun misplaatste supremacistische en vooral achterbakse politiek. Omdat bijbel, koran, talmoet, veda, tao, en zo zijn er nog wel meer handleidingen voor demagogie (en daarbij sluit ik de stalinistische agitprop demagogie niet uit) in de internationale politiek met al hun nationalistische oorlogen die zij voerden en voeren, omdat (en alleen daarom) oorlog het electoraat stompzinnig houdt via hun van racisme zwangere streven naar hegemonie.
Dit is het grote verhaal, het kleine verhaal herhaalt zich in de derivaten van deze politieken via allerlei populistische partijen die deze grote verhalen als hun eigen culturen beschouwen en alle andere culturen willen bestrijden en uitsluiten.
Treiterfascisten varen er wel bij omdat die zich in de frontlinies bewegen en immuun blijven voor vervolging, gelijk op met hun geloven die hun alle respect en invloed geven die zij nodig hebben om elkaars goed betaalde politieke en commerciële carrièrres relevant te houden.
Werd het er niet eens tijd voor dat die handleidingen voor demagogie definitief getoetst werden aan die ene handleiding voor mensenrechten?
Dan heb ik het dus niet over halfbakken responsebilitytoprotect derivaten van de mensenrechten van zogenaamd zich in de mensenrechten geïntegreerde geloven waarmee alweer sinds decennia interventie oorlogen worden gerechtvaardigd, die soevereine landen in totale chaos en armoede ellende hebben gesanctioneerd, bezet, gebombardeerd en gecontinueerd geplunderd.
De middeleeuwen zijn nog lang niet voorbij. We zitten er van af de eerste wereldoorlog al weer middenin tot sieg heil en glorie van de media, wapen en financiers lobby's met de eigenaren van multinationale corporaties als slavendrijvers voorop. Imperia komen en gaan maar hun financiers blijven altijd bestaan. En ja ook die hebben geloven om hun invloeden wederzijds nog meer te vergroten. Alle ellende in de wereld (ja sinds kort ook pandemieën) zijn hun naar eer en geweten levensvervulling.
Dit is geen samenzweringstheorie en helaas niet meer of minder dan de naakte waarheid. Hun overmacht mankeert alleen nog nog machtiger vakbonden. Een verpolitiekte private zorgsector is de laatst genomen frontier. Wat volgt?
De digitale. Demagogie en slavernij staan ook hun handleiding. Gooi om mee te beginnen je smart (elijke) foon weg.

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...