woensdag 14 april 2021

De Sigaristen Versus Halsema

 Geachte redactie,

sedert december 2020 bestaat er een nieuwe actiegroep van kunstenaars: de "Sigaristen". Met ludieke middelen  verzetten zij zich tegen de bezuinigingen en mistoestanden in kunst en cultuur. In onderstaande bijlage wordt er dieper ingegaan op de achterliggende gedachten en worden 3 Happenings beschreven, met foto's geïllustreerd, die wij de afgelopen maanden hebben georganiseerd.  De laatste was ook tegelijkertijd een 1 april grap, waar velen in Amsterdam van hebben genoten, maar waar burgemeester Halsema is ingetuind. Zij toonde haar ware gezicht door op straffe van een hoge boete overal in Amsterdan Happenings te verbieden en daarmee de kunst te muilkorven. Toch doken de Sigaristen die dag overal op in de stad en stond Halsema voor schut. 

De Sigaristen wensen u veel lees- en kijkplezier, mede ook via 2 bijgevoegde links naar filmpjes over onze Happenings. De Sigaristen zijn gaarne bereid via een persoonlijk onderhoud u nader over onze plannen te informeren:




Met vriendelijke groet;
Rob Schrama
tel. 0646608660

Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...