zaterdag 1 augustus 2020

Jonet en Frits Barend


Ik citeer de joods-zionistische organisatie Jonet die pal achter Israel staat:

Jonet.nl is onafhankelijk en heeft journalistieke nieuwsgaring, en waarheidsvinding in een hoog vaandel staan. Dagelijks bericht de site over ontwikkelingen in Joods Nederland en de Joodse wereld middels informatieve, en begrijpbare content. Daarnaast bestaat onze missie uit het tegengaan van antisemitisme en het voorkomen van vooroordelen over Joden. Jonet.nl is tegen polarisatie en voor het bouwen van bruggen. Om ons werk goed te kunnen blijven doen, hebben wij uw financiële support nodig. Steun ons en klik hieronder op een door u gewenst bedrag – fiscaal aftrekbaar.

Voor alternatieven van financiële support kunt u contact opnemen met onze penningmeester door te mailen naar penningmeester@jonet.nl.

https://jonet.nl/doneren/

Dat Jonet alles behalve onafhankelijk is, blijkt ondermeer uit het feit dat de alles behalve onafhankelijke pro-Israel propagandist Frits Barend in zijn column de ruimte krijgt om zijn alles behalve onafhankelijke meningen te ventileren. Barend staat bekend als iemand die het 'onafhankelijke' oordeel koestert dat 'veel linkse activisten antisemieten' zijn. Ondanks het feit dat christelijke en islamitische Palestijnse ingezetenen van de zelfbenoemde 'Joodse' staat Israel als tweederangs burgers worden behandeld, en 'Half of Israeli Jews want Palestinians expelled,' terwijl '53% Israelis support extrajudicial killings,' dus moord, blijft Barend de mythe verspreiden dat Israel een 'democratisch' land is. Een 'democratisch' land met fascistische opvattingen dat anno 2020 nog steeds doorgaat met het stelen van meer Palestijns gebied dat door de Verenigde Naties aan het Palestijnse volk is gegeven. En dit omdat Israel kennelijk 'Lebensraum' nodig heeft.  Barend's weerzinwekkende zienswijze maakt Jonet tot een propaganda-arm van de extremistische pro-Israel lobby. Later meer hierover.

 


1 opmerking:

Anoniem zei

Democratisch martelen?
https://abu-pessoptimist.blogspot.com/2020/07/laat-israel-maar-eens-rechtmatig.html

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...