S.O.S. – De Amerikaanse “reset”


De verenigde staten van Amerika is geen land, maar een vennootschap sinds de “onafhankelijkheid” van The Crown. 
De staten hebben eigen wet- en regelgeving, maar moeten de belastingopbrengsten inleveren bij de houdstermaatschappij “Corporate D.C.” een paar vierkante kilometers rondom Washington. 
In de loop van die meer dan 200 jaar onafhankelijkheid heeft men een schuld van US$ 23.000 miljard en dit bedrag accelereert tot duizelingwekkende hoogten als er niets gebeurt. 
We gaan die schuld even in stukjes analyseren en proberen de kern te bereiken. Van die US$ 23.000 miljard kunnen wij US$ 6.000 miljard als “intercompany” schulden en vorderingen binnen de overheid wegstrepen. Dan blijft er dus nog US$ 17.000 miljard over, de schuld die door derden wordt gefinancierd. Op onderstaande grafiek kunt u zien hoe die schulden zijn verdeeld onder de schuldeisers. 
De grootste hap van de schuldfinanciering wordt dus door het buitenland gedaan, US$ 6.000 miljard. Daarnaast zijn de grootste schuldeisers de pensioenfondsen, het IMF, beleggings- en verzekeringsfondsen en particulieren. Op onderstaande grafiek is te zien hoe die buitenlandse schuld is verdeeld.
Zoals we misschien nog weten heeft Rusland zich een paar jaar geleden volledig van Corporate D.C. ontdaan en er goud voor gekocht. Japan is de grootste buitenlandse schuldeiser, een goede tweede is China. Zoals Japan 100% onder controle staat van Corporate D.C., is dit met China absoluut niet het geval. Daarom is er altijd de dreiging dat China deze schulden gaat dumpen en andere landen dat vervolgens ook gaan doen. Het in 1933 failliet verklaarde Corporate D.C. kan dan ook formeel worden opgeruimd en teruggegeven worden aan de staten en hun 1st Nations ( de “Indianen”). Zover is het nog niet. Als het aan de Federal Reserve ligt, moet er nu snel worden gecasht. Corporate D.C. gaat deze gigantische schuldenberg NOOIT afbetalen. Dat was en is men niet van plan en er wordt ook geen “oplossing” bedacht om dat wél te doen. Bij een failliessement, echter, wordt de totale wereldeconomie met de grond gelijk gemaakt. 

Het idee van een “reset”

De virusmanie is een goede gelegenheid om de boel te reorganiseren.
Corporate D.C. is in 2018 een handelsoorlog tegen China begonnen om ervoor te zorgen dat Peking met zijn 1,4 miljard mensen in het gareel komt van de “wereldgemeenschap”. De dreiging om US Bonds te dumpen moet koste wat kost worden vermeden. Nu het coronavirus circus wild om zich heen slaat, kiezen de mensen vrijwillig voor een “ophokplicht”. De overheid hoeft alleen maar te “adviseren” en mensen gaan elkaar flink de maat nemen, verwijten, aangeven etc. De Polizei komt er aan te pas als een een bruiloft met 101 aanwezigen aan de gang is. De bruiloft wordt bruut uit elkaar geslagen. 
Gesteld dat de totale wereldbevolking vanwege dat “coronavirus” is opgehokt, de schappen in de winkels zijn leeg en de economische activiteit zo goed als plat is gelegd, kan met een druk op de knop een “reset” worden uitgevoerd. ’s Nachts om 03.00 stuurt Corporate D.C. al haar schuldeisers een mededeling, dat zij de vordering moeten afschrijven en de bevolking binnen moeten houden. 
Staten, beleggingsinstituten en particulieren kunnen fluiten naar hun geld en de meesten gaan binnen enkele seconden kapot, failliet, bankroet. Er is geen land ter wereld die verhaal gaat halen en Corporate D.C. de oorlog gaat verklaren, terwijk het omgekeerd wel eens zou kunnen gebeuren. Corporate D.C. gaat wel degelijk haar eventuele vorderingen inwinnen. Met wapengeweld of bacteriologische oorlogvoering. Overal waar Amerikanen de landen worden uitgetrapt, grijpt Uncle Sam in door een vliegkampschip te sturen en bommen te gooien. Alles bekostigd door de voormalige, totaal verzwakte en verpauperende schuldeisers. 
Het is bekend dat Corporate D.C. alleen zwakkeren aanvalt. 
Daarom moet China met onvervalste opiumoorlogen worden verzwakt en Moskou onder druk worden gehouden door in de grensgebieden brandjes te stichten en/of op te stoken.
Nederland heeft ook vorderingen, maar is onderdeel van The Crown. Vandaar dat wij niemand de oorlog kunnen verklaren, maar integendeel zelfs het misdadige Corporate D.C. nog eens gaan helpen met onze vermaarde V.O.C. mentaliteit.
Dit is de voorgenomen “reset”. Dat is een tijdspanne van een fractie van een seconde. De aanloop is een globale ophokplicht als gevolg van psychologische en bacteriologische oorlogvoering en de afloop is economische chaos, conventionele oorlogen, nieuwe bacteriologische rampen en verpaupering voor hen die niet meewerken. 
De “handelsoorlog” met China is een script, waarvan de biologische en psychologische oorlogvoering een logisch uitvloeisel is. De “reset” van Amerikaanse schulden naar ZERO is de enige mogelijkheid voor Corporate D.C. te voorkomen dat het totaal wordt verwoest.